Донбас таки варто обнести колючим дротом? Перша кров.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 9 чер 2012.

1. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Согласна. 4А общаться не с кем, забор покрасил, вот он и провоцирует внимание к себе любыми способами - пока ему это удается: пустопорожние посты, словоблудие со вставками из интернета, апелляция к своей исключительности и намеки, что окружающие не способны ничего понять, ничего не значащие заявления, а какой ажиотаж.

2. ull9

ull9 Дуже важлива персона

а мне нравится как он кувыркается.. не нравится не смотри..
    прикольно.

3. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

А я к стане двi державнi - перейде на обидвi? о_О
    Не в государственном языке дела, а в родном. Не все это понимают - что такое родной язык - вот и ведутся на дешевые разводы о "державной"...:rolleyes:

4. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Насчет прикольно - не спорю. Но иногда уж очень затянуто :rolleyes:

Вы уверены, что у всех русскоязычных родной именно русский?
    Вы уверены, что все русскоязычные поддерживают закон Колесниченко-Кивалова и мечтают о втором госе?

5. Nevermind

Nevermind Просто персона

[OFFTOP]Какие люди в Голливуде!!! На подмогу Форе пришли? ;)[/OFFTOP]

6. Balaganoff

Balaganoff Дуже важлива персона

Предводитель решил поразить Лизу широтой размаха.(С)
    :) Фора, вы неподражаемы. Да никто не спорит, что Ахметов продает много всего в Европу на стоко-то денех. Вопрос заключается в другом, сколько от этих продаж поступает в бюджет страны. В том, что в бюджет Ахметова и прочих поступает очень дофига - никто ж не сомневается!
    Если область получает больше дотаций, чем вносит в бюджет - она фактически( вам понятен смысл?) ничего не производит, о чем и говорилось ранее.

7. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

а в чому сенс "дешевизни", не второпаю?

8. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Блікові - пошана.
    Але у вас знову і знову на першому місці мова, а не демократичні уподобання. І тому я не поділяю вашої думки.
    [OFFTOP]P S - Може ви не помітили, але я пишу українською лише короткі повідомлення. Щоб реагувати швидко, влучно і довго не думаючи - перхожу на рідну, російську. Чому? Думаю, що це ясно і без пояснення.
    І тільки одна мова, мені НЕрідна, чеська, на деякий період мого життя стала для мене легше вживаною, навіть ніж рідна - коли доводилось нею і говорити, і писати нон-стор по 15 годин на добу. [/OFFTOP]

9. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Напівсировину з руди та вугілля, не повертаючи навіть збитки за спюндровану екологію.

10. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Гаразд, не поділяйте. Але скажіть будь ласка, як що до вас в гості, без попередження приїхав товариш,на парочку деньків і затримався у вашому помешканні на довгі роки. При цьому він до цих пір вважає себе вашим товаришем, і за цей рік освоїв ваше помешкання поступово викинувши ваші речі, меблі, посуд замінивши їх своїми та щиро пропонує ними користатись, але не забувати що все ж вони належать йому. І він вже замахнувся на ваші документи про власність на житло щоб себе туди дописати, а згодом ваше прізвище звідти видалити. але при цьому щоразу нагадуватиме вам що ви з ним як і завжди добрі товариші і маєте чудові стосунки.
    Але при цьому встановивши власні правила проживання у вашій кврптирі (де розмовляти з ранку повинні навшопітки і бажано матом).
    Можна і далі продовжувати цю притчу, але мені цікаво, якими демократичними уподобаннями ви керуватиметесь для встановлення справедливості і відновлення статус кво на ваше приватне життя, власність тощо?
    [OFFTOP]P S - Може ви не помітили, але я пишу українською лише короткі повідомлення. Щоб реагувати швидко, влучно і довго не думаючи - перхожу на рідну, російську. Чому? Думаю, що це ясно і без пояснення.
    І тільки одна мова, мені НЕрідна, чеська, на деякий період мого життя стала для мене легше вживаною, навіть ніж рідна - коли доводилось нею і говорити, і писати нон-стор по 15 годин на добу. [/OFFTOP][/QUOTE]
    Ви просто не працювали над собою з приводу мовлення українською. спробуйте поговорити нею протягом року, і я вас запевняю, що через рік ви вже напрягатимете пам"ять для пошуку кац. слів щоб писати великі тексти та виголошувати промови.

11. Inga

Inga Дуже важлива персона

Любопытно, а Ваши родители с Вами на каком языке говорили?

12. Мілена

Не знаю, якими саме методами, але я буду виганята цього "милого друга" зі своєї хати методами, але не мовою! А демократичні методі буду застосовувати для відновлення ладу і спокою у своїй хаті разом з усіма, хто в цій хаті живе і хоче миру і злагоди.
    А у вас виходить, що усі російськомовні вже тим, що віддають первагу своїй мові (для когось вона справді рідна, для когось стала примусово рідною), апріорі зазіхають на право не поважати мої правила, але сплять і бачать, щоб встановити в моїй хаті свої. І ви не хочете вірити, що це не так.
    Гранде, я усе своє професійне життя прсивятила вивченню і викладанню мов і добре знаю, що тут головне мотивація. Якби я готувала себе до публічної діяльності, то спромоглась би заговорити українською на належному для цієї діяльності рівні навіть швидше, ніж за рік, але... в мене інші уподобання, інші інтереси, інше оточення, і тому я дозволяю собі (скільки того життя!?) бути там і з тим, що в мене вже є.

13. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Пришел - и хорошо, Пусть Дальневосточник не во всем мыслит так же, как я - но пишет грамотно и интересно.

Пани Милена, пишите на том языке, на каком Вам удобно - это ценности Ваших мыслей не умаляет.

14. ГРАНД

Табачниково плем"я підтягнулось. Той вже перед кацапами вихваляється як він усунув непотрібну мову.

15. Inga

Inga Дуже важлива персона

ЗДОРОВО! :good:

16. Luna

Не обзивайтесь, дядьку, бо відповім жеж))
    Нема там чим хвалитись. Але російська мова в тому не винна.

17. Мілена

Дома у нас говорили по-русски, мама - сибирячка, отец -военный, и я всегда идентифицировала себя как русскую, пока... не начала учиться в университете (Львов, славянская кафкдра), где у меня был уникальнейший состав учителей: чехи, поляки, болгарин, белорус (мой главный учитель не только в филологии) украинцы и русские. И так языки стали моей религиозной сферой. (Шучу, я не очень люблю говорить о себе.)

18. ГРАНД

Що, Бандерівцем обізвете? Залюбки. Петлюрівцем? Теж не погано. Мазепинцем? Вдячний буду. Ким, ким ви мене можете обізвати?о_О;)
    Винні носії.

19. Luna

"Вера, сделай мне больно" (с_)))
    Я обзивати не буду, ліньки) А відповісти мені є що..Ви шкодите своїм начебто патріотичним ідеям, своїм власним, бо для Вас навіть люди, які щиро люблять Україну - вороги. Ви судите за обгортками, не торкаючись сутності.
    Вам потрібні зрадники рідного? Чи з них будуть справжні українці? Ага..зараз.
    Единожды солгавший - кто тебе поверит.

20. Luna

У чому винні носії? У тому, що носять РІДНУ для них мову? Оце так ознака вільної країни - неможливість вибору, хто не українською, той ворог?
    Я проти такого патріотизму. Він в стилі "рашен - клюква"

а де твій аватар? :)