Дональд Трамп - кандидат у президенти США.

Тема у розділі 'Що у світі чути', створена користувачем coffeefan, 22 кві 2011.

1. Patrick

Patrick Well-Known Member

Не ображайтися... Що Вам пояснити?....
    Іграки NHL незалежно в якій країні живуть (буду говорити Вашими термінами) США чи Канаді , дістають зарплату в $US.
    Це для того щоб було легше рахувати і не переводити US<=>CAN і навпаки...то американський $ більший , то як зараз канадський....
    Їхнє саларі базується виключно від того які вони іграки.

Зарплата їхня ме може бути більша ніж $11,35млн.
    ... найвище оплачуємі є: Кросбі (Пінгвіни) -8млн., Лекавальєр (Тампа Бей)-10млн , Малкін (Пінгвіни) - 9млн., Гітлі(Хітлі)-Оттава Сенатор -10млн. , Сандін коли він грав в Торонто -7,5млн і зраз коли в Ванкувері-8,5млн , Овечкін в Капіталс Вашінгтон , Дацюк в Детройті...
    Най-найвище був оплачуємий Грецкі , коли він грав за Рейджер.
    Починається зарплата в NHL від 550тис.
    Іграки NHL є найнижче оплачємі , потім з невеликим відривом йде NFL потім....довго нікого не має і йде баскедбол де середня зарплата 12-14млн і найвище бейсбол де від 17 і далі....

Не , Mарусю , сексизмом від мене не пахне.
    Я дуже капризний і перебираю. ..і майже ні з ким не фліртую (жінка не рахується) ..
    майже, бо деколи можу сказати компліменти нашій рецепшоністі , кореянці .Файна симпатична кобіта.... що ще сорочку любить мати розчіплену на 2 або 3 гудзики,.... хлопи задивляються...

2. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Дякую за пояснення.

А он цього я взагалі не розумію, тобто я розумію що воно так є але не вважаю що це правильно.

---------- Додано в 03:09 ---------- Попередній допис був написаний в 03:08 ----------

Тай вона там для тего і сидить, аби задивлялись ;)

• Подобається Подобається x 1
  3. Patrick

...тут звичайна математика.
    Добре , візьмем на прикладі хокею і бейсболу в Н.Й.

Бейсбол.New York Yankees (знаєте цю команду).
    Їхня арена Yankee Stadium що в Бронксі вміщає 50тис глядачів.(приблизно)
    Ціна найдешевшого квитка $30.
    Сезон триває від квітня по листопад.((8 mo.)
    Команда грає 162 ігри.

Хокей. Візьмем Н.Й.Рейджерс (ще є Н.Й. Айлендерс)
    Їхня арена Медісон Сквер Гарден вміщає 20тис. глядачів.
    Ціна найдешевшого квитка $30.
    Сезон від жовтня по квітень.(7 mo.)
    Команда грає 82 ігри (41- в дома 41- в гостях)

Тепер ще додайте продажу символіки.. і виходить різниця в зарплатах.
    Насправді там складніша математика , але принцип такий...

=========

Ви були на Yankee Stadium? Якщо -ні , то мусити піти...інакше shame on you.:blush:
    Кожний ньюйоркер там мусить бути.:good:

Я якщо приїзжаю до сестри то за тих 5-6 днів стараюся обійти багато місць.
    Був в багатьох музеях , 2 рази на бейсболі , 2 рази на Бродвею (Mamma mia і Mary Poppins ) , в Радіо Сіті Галл...

4. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ви сприйняли мій допис буквально, а я мала на увазі не математику, бо порахувати то я вмію... але не сприймаю і не розумію за що їм такі гроші платити. Та я все знаю що люди на то чудо ходять, і що Янкіс це команда-міліонер, бо граки цієї команди беруть найбільше зі всім інших... і там лишень самі міліонери. Але при тому при всьому не означає що вони себе оправдовують і що грають тего бейсбола відповідно до своєї зарплати.

На старому? Багато разів довкола него їздили. Тепер у нас є новий, більший. Але таки старий мені більше подобається, якось люблю я історичні об’єкти.

Я он і за будовою нового Джетс стадіону слідкувала, бо бачила щодня як він будується а тоді старий стадіон знесли.

І в Медісон Скуер Ґарден була. Так що це таке. Мене не надихає :)

А он Лінкольн Центр, Клойстерс, МЕТ, Ґуґенхайм то це мені таки ближче, ніж спорт.

PS. Доречі моя донька попросилась на футбол, а син на літо попросив музичний табір і на осінь шахмати. Шахмати це його спорт. :)))

5. Patrick

:haha::haha::good:
    Категоричність і безапеляційність заяв....
    Як це в жінок гарно виходить....моя теж такі стейтменти деколи може робити....

Кілька тижнів назад ми разом забирали її авто від механіка після невеликого мейтененсу ....на суму трохи більшу $600..
    Моя вирішила що це не правильна ціна і вирішила поговорити з механіком....я стояв мовчки збоку невмішувався ... слухав.
    Механік спочатку відповідав на питання...потім тільки очі закочував....
    Коли ми вийшли , я сказав що більше з нею не піду.Хочеш поговорити - йди сама...

Марусю , якщо Ви вважаєте що команда Н.Й. Янкі недобре грають на свої гроші, то відкрийте газету і подивіться - вони 2 найкращі в своєму дивизіоні , після Філаделфії....
    А взагалі то гроші спортсменів мене не тиснуть.Вони не живуть з моїх податків , спорт - це тяжка праця і моральний стрес.
    Хай за це журяться їхні вболівальники і менеджмент команди.

А якщо вже брати тих хто незаслужено бере великі гроші - то я би назвав бездарних артистів таких як Ліндсі Логан , Кардашіян , Періс Гілтон ... яким створили надутий імідж а піпл ведеться.

А ще також різного роду лояри і фармацептичні компанії.
    Одні деруть сотні , а то і тисячі за кількох хвилинні консультації.
    а інші на своїх продуктах (ліках) накручують ціну в десятки разів більшу собівартості.

На старому.Я на новому ще не був.В Лінкольн Центрі люблю джаз...

6. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Про це я навіть говорити не хочу. Тою єрундою не страждаю і за їхнім життям не слідкую, але знаєте мені здається що вони це все роблять навмисне. Онті надуття, а більшість дівок і чоловіків на то ведуться.
    Як добре що я не слідкую за життям селебрітіс.

Бачите яка я є, ані спорт ані голівуд мене не цікавить. В кіно ходжу один раз в рік, може два, і то з дітьми щоб вони подивились на якийсь фільм. Телевізора не дивлюсь майже зовсім, хіба якийсь цікавий документальний фільм або цікаву передачу політичного оглядача. В результаті дивлюсь телевізор 2 години на тиждень. В неділю, після обіду.
    Ви бачите я навіть доповідей нашого виключно чудового президента не слухаю. Маю особливу симпатію до нього.:bad:

І до механіка не їжджу, він до нас заїжджає часами на мої пляцки і чоловікові шашлики :))) Скільки чоловік витратить на ці речі не цікавлюсь, бо він ітак краще знає.

Нецікава я жінка. :haha:

7. Patrick

То Ви більше "по-крайовому" їсьте - пляцки , шашлики...Я шашлик і то говяжий хіба що в ліванському реcторані куплю -shish kabob pita wrap.
    А на BBQ я люблю пекти ребра , стейки , рибу i і саморобні гамбургери з extra lean фаршу.
    Пляцки моя жінка не вміє робити , то я їх теж не їм....

8. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ну на BBQ ми також таке печемо, але для шашликів то мій чоловік збудував мангал. Саме мангал. Таку пічку куди він кидає дрова, палить, а тоді на диму готує шашлики.
    А ще у нас є своя вендзарня, і ми самі вудимо собі шинку і курочку.

Я просто дуже незлюбила американські торти - несмачні і надто солодкі. Випічку купувати не люблю, бо вважаю що переплачую. Тому ті речі роблю сама.
    Єдине що купую, то це італійські деякі вироби, типу тортик фрутті-ді-боско і каноліс. Правда он канолі їм лишень я.:blush:

• Подобається Подобається x 3
  9. Patrick

?????
    Дивно.А Ви в міській зоні живете?
    Не знаю як в Вас , але в нас хто живе в зоні city/town тим таких речей тримати не можна.
    За мангал не впевнений , але бочкy для копчення це точно.BBQ це не стосується.
    Після кількох копчень приїдуть з фаєр департменту, перший раз попередят. Другий раз оштрафують.
    Хто живе на фармах , або акреджі - де хата від хати далеко (сотні метрів) - тим можна.

Ці тортики не тощо не смачні.Вони ще і шкідливі.Ми їх ніколи не купляємо.
    Солодке купяємо з італійського , польского або ліванського магазину.В них дуже добра баклава.

10. coolzak

coolzak Well-Known Member

а фаєрпіт можна в Едмонтоні?В Торонто не можна було а тут(Калгарі) це у всіх-так що думаю що мангал не проблема

11. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ми живемо в township. В нас хіба не можна курей тримати, бо надто близько сусіди. Ми маємо свій вільно-стоячий, як то називають stand alone one family house. Всетаки ми вважаємось suburbs. :)

Так довго як ви дотримуєтесь всіх правил безпеки, то можна. У нас ті шафки-бочки на копчення продають в магазинах.

---------- Додано в 13:03 ---------- Попередній допис був написаний в 13:02 ----------

у нас 1/3 акра землі. Тому нам можна :)

12. Patrick

Фаєрпіт можна мати в Едмонтоні якщо Ваша територія відповідає нормам- стільки ...то метрів від хати , від сусіда і т.д.(без перміту)
    Фаєрпіт можна мати в Ст.Алберті ( де я живу) але перед тим треба отримати перміт.

Але я живу в townhouse то маю тільки BBQ- газове , не пропанове.
    І з рослинності багато квітів і помідори в деревяних горшках.Решта згідно статуту мати не можна.

Для нас - коли мої коротко дистанційні відрядження зміняються довго дистанційними - це оптимальний варіант.
    Де нам підстрижуть траву і відкинуть сніг і припільнують за хатою.
    Як би в нас тут була близька родина на яку би можна було надіятися , то так звичайно - окрема хата краще.
    Але так як родини не має , а компанію винаймати для трави і снігу - я не мілліонер...то маємо те що маємо.... 3х спальневий+ден
    майже 2000sq. ft. товнгауз біля озера....на нас 3х вистарчає поки що.

Я завжди хотів мати велику хату за містом , а жінка моя дуже урбаністича і хоче жити на високому поверсі в кондомініумі ...і хоче назад в Ванкувер, де ми жили перед тим і після Торонто.

• Подобається Подобається x 3
  13. coolzak

coolzak Well-Known Member

В Калгарі такої регуляції немає-правда в таунхаузах може бути якісь свої правила від правління-а так пали дрова та пий пиво при вогні-ніяких спеціальних пермітів не треба

• Подобається Подобається x 2
  14. Patrick

Напевно так само можна зробити і в Едмонтоні....Незнаю.
    Мій знайомий який хотів поставити фаєрпіт в себе на подвірю , маючи дещо "дивний" - вузький і довгий бекярд брав в сіті перміт.....

Що до тавнгаузів то в нас є кондо борд .Переважно активні пенсіонери , яких ми обирали на зборах.
    От цей кондо борд і загальні збори вирішують питання.
    Останнє це паркування машин візитерів...і правила для тих хто хоче зарентувати комусь помешкання.

Все що зовні будинку - дах , двері , сайдінг ....- відноситьтся до кондо мейтененсу і ремонтується.
    (Будинки нові з 2006р , не має що ще ремонтувати)
    Все що всередині до власника.І покривається його рахунками.
    До оплати включені кошення трави , сніг , сміття , вода. Це $230/міс.
    Газ , електрика , проперті такс - мої...

На "довгі вихідні" їдемо на озеро.Хоч погода не дуже тепла.

для нас.День Канади -1 липня.

І Вам , Марусю

• Подобається Подобається x 4
  15. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Дуже дякую! Я якраз минулого тижня була в столиці, на конференції.

Всетаки це велике свято для нас, всіх хто живе в цій країні.

---------- Додано в 12:36 ---------- Попередній допис був написаний в 12:33 ----------

Так є в усіх кондомініумах в Нью Йорку. Це навіть не таун-хауз, це звичайні квартири. Але всеодно всі правила для будинку встановлює власне цей борд.

16. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

А ніхто з діаспорян не підкаже, де в новому йорку переночувати файно можна, не дорого, але щоб і не зовсім гадюшник?!
    Патрік?! В жовтні сестру провідати не плануєте, або на ніагару махнути?!

17. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

В самім Нью Йорку дуже дешево не знайдете, хіба десь в Бронксі, Квінс або Бруклін.
    А вас буде багато?

18. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Та спочатку для одного, а потім на трьох нічку треба...
    Вже замовив, 160 долярів, біля аеропорту недалеко якраз.

19. Hyligan

Hyligan Іронічний

Кажуть Трамп обіцяв що коли він стане президентом то в американців кожного року буде нова перша леді і кожного разу міс світу :)))

20. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Та йой, киньтесь того Трампа. Його як кандидата ніхто серйозно сприймати не буде. То якби Поплавський подав свою кандидатуру. :)

а де твій аватар? :)