Не ображайтися... Що Вам пояснити?.... Іграки NHL незалежно в якій країні живуть (буду говорити Вашими термінами) США чи Канаді , дістають зарплату в $US. Це для того щоб було легше рахувати і не переводити US<=>CAN і навпаки...то американський $ більший , то як зараз канадський.... Їхнє саларі базується виключно від того які вони іграки. Зарплата їхня ме може бути більша ніж $11,35млн. ... найвище оплачуємі є: Кросбі (Пінгвіни) -8млн., Лекавальєр (Тампа Бей)-10млн , Малкін (Пінгвіни) - 9млн., Гітлі(Хітлі)-Оттава Сенатор -10млн. , Сандін коли він грав в Торонто -7,5млн і зраз коли в Ванкувері-8,5млн , Овечкін в Капіталс Вашінгтон , Дацюк в Детройті... Най-найвище був оплачуємий Грецкі , коли він грав за Рейджер. Починається зарплата в NHL від 550тис. Іграки NHL є найнижче оплачємі , потім з невеликим відривом йде NFL потім....довго нікого не має і йде баскедбол де середня зарплата 12-14млн і найвище бейсбол де від 17 і далі.... Не , Mарусю , сексизмом від мене не пахне. Я дуже капризний і перебираю. ..і майже ні з ким не фліртую (жінка не рахується) .. майже, бо деколи можу сказати компліменти нашій рецепшоністі , кореянці .Файна симпатична кобіта.... що ще сорочку любить мати розчіплену на 2 або 3 гудзики,.... хлопи задивляються...
Дякую за пояснення. А он цього я взагалі не розумію, тобто я розумію що воно так є але не вважаю що це правильно. ---------- Додано в 03:09 ---------- Попередній допис був написаний в 03:08 ---------- Тай вона там для тего і сидить, аби задивлялись
...тут звичайна математика. Добре , візьмем на прикладі хокею і бейсболу в Н.Й. Бейсбол.New York Yankees (знаєте цю команду). Їхня арена Yankee Stadium що в Бронксі вміщає 50тис глядачів.(приблизно) Ціна найдешевшого квитка $30. Сезон триває від квітня по листопад.((8 mo.) Команда грає 162 ігри. Хокей. Візьмем Н.Й.Рейджерс (ще є Н.Й. Айлендерс) Їхня арена Медісон Сквер Гарден вміщає 20тис. глядачів. Ціна найдешевшого квитка $30. Сезон від жовтня по квітень.(7 mo.) Команда грає 82 ігри (41- в дома 41- в гостях) Тепер ще додайте продажу символіки.. і виходить різниця в зарплатах. Насправді там складніша математика , але принцип такий... ========= Ви були на Yankee Stadium? Якщо -ні , то мусити піти...інакше shame on you. Кожний ньюйоркер там мусить бути. Я якщо приїзжаю до сестри то за тих 5-6 днів стараюся обійти багато місць. Був в багатьох музеях , 2 рази на бейсболі , 2 рази на Бродвею (Mamma mia і Mary Poppins ) , в Радіо Сіті Галл...
Ви сприйняли мій допис буквально, а я мала на увазі не математику, бо порахувати то я вмію... але не сприймаю і не розумію за що їм такі гроші платити. Та я все знаю що люди на то чудо ходять, і що Янкіс це команда-міліонер, бо граки цієї команди беруть найбільше зі всім інших... і там лишень самі міліонери. Але при тому при всьому не означає що вони себе оправдовують і що грають тего бейсбола відповідно до своєї зарплати. На старому? Багато разів довкола него їздили. Тепер у нас є новий, більший. Але таки старий мені більше подобається, якось люблю я історичні об’єкти. Я он і за будовою нового Джетс стадіону слідкувала, бо бачила щодня як він будується а тоді старий стадіон знесли. І в Медісон Скуер Ґарден була. Так що це таке. Мене не надихає А он Лінкольн Центр, Клойстерс, МЕТ, Ґуґенхайм то це мені таки ближче, ніж спорт. PS. Доречі моя донька попросилась на футбол, а син на літо попросив музичний табір і на осінь шахмати. Шахмати це його спорт.
Категоричність і безапеляційність заяв.... Як це в жінок гарно виходить....моя теж такі стейтменти деколи може робити.... Кілька тижнів назад ми разом забирали її авто від механіка після невеликого мейтененсу ....на суму трохи більшу $600.. Моя вирішила що це не правильна ціна і вирішила поговорити з механіком....я стояв мовчки збоку невмішувався ... слухав. Механік спочатку відповідав на питання...потім тільки очі закочував.... Коли ми вийшли , я сказав що більше з нею не піду.Хочеш поговорити - йди сама... Марусю , якщо Ви вважаєте що команда Н.Й. Янкі недобре грають на свої гроші, то відкрийте газету і подивіться - вони 2 найкращі в своєму дивизіоні , після Філаделфії.... А взагалі то гроші спортсменів мене не тиснуть.Вони не живуть з моїх податків , спорт - це тяжка праця і моральний стрес. Хай за це журяться їхні вболівальники і менеджмент команди. А якщо вже брати тих хто незаслужено бере великі гроші - то я би назвав бездарних артистів таких як Ліндсі Логан , Кардашіян , Періс Гілтон ... яким створили надутий імідж а піпл ведеться. А ще також різного роду лояри і фармацептичні компанії. Одні деруть сотні , а то і тисячі за кількох хвилинні консультації. а інші на своїх продуктах (ліках) накручують ціну в десятки разів більшу собівартості. На старому.Я на новому ще не був.В Лінкольн Центрі люблю джаз...
Про це я навіть говорити не хочу. Тою єрундою не страждаю і за їхнім життям не слідкую, але знаєте мені здається що вони це все роблять навмисне. Онті надуття, а більшість дівок і чоловіків на то ведуться. Як добре що я не слідкую за життям селебрітіс. Бачите яка я є, ані спорт ані голівуд мене не цікавить. В кіно ходжу один раз в рік, може два, і то з дітьми щоб вони подивились на якийсь фільм. Телевізора не дивлюсь майже зовсім, хіба якийсь цікавий документальний фільм або цікаву передачу політичного оглядача. В результаті дивлюсь телевізор 2 години на тиждень. В неділю, після обіду. Ви бачите я навіть доповідей нашого виключно чудового президента не слухаю. Маю особливу симпатію до нього. І до механіка не їжджу, він до нас заїжджає часами на мої пляцки і чоловікові шашлики Скільки чоловік витратить на ці речі не цікавлюсь, бо він ітак краще знає. Нецікава я жінка.
То Ви більше "по-крайовому" їсьте - пляцки , шашлики...Я шашлик і то говяжий хіба що в ліванському реcторані куплю -shish kabob pita wrap. А на BBQ я люблю пекти ребра , стейки , рибу i і саморобні гамбургери з extra lean фаршу. Пляцки моя жінка не вміє робити , то я їх теж не їм....
Ну на BBQ ми також таке печемо, але для шашликів то мій чоловік збудував мангал. Саме мангал. Таку пічку куди він кидає дрова, палить, а тоді на диму готує шашлики. А ще у нас є своя вендзарня, і ми самі вудимо собі шинку і курочку. Я просто дуже незлюбила американські торти - несмачні і надто солодкі. Випічку купувати не люблю, бо вважаю що переплачую. Тому ті речі роблю сама. Єдине що купую, то це італійські деякі вироби, типу тортик фрутті-ді-боско і каноліс. Правда он канолі їм лишень я.
????? Дивно.А Ви в міській зоні живете? Не знаю як в Вас , але в нас хто живе в зоні city/town тим таких речей тримати не можна. За мангал не впевнений , але бочкy для копчення це точно.BBQ це не стосується. Після кількох копчень приїдуть з фаєр департменту, перший раз попередят. Другий раз оштрафують. Хто живе на фармах , або акреджі - де хата від хати далеко (сотні метрів) - тим можна. Ці тортики не тощо не смачні.Вони ще і шкідливі.Ми їх ніколи не купляємо. Солодке купяємо з італійського , польского або ліванського магазину.В них дуже добра баклава.
а фаєрпіт можна в Едмонтоні?В Торонто не можна було а тут(Калгарі) це у всіх-так що думаю що мангал не проблема
Ми живемо в township. В нас хіба не можна курей тримати, бо надто близько сусіди. Ми маємо свій вільно-стоячий, як то називають stand alone one family house. Всетаки ми вважаємось suburbs. Так довго як ви дотримуєтесь всіх правил безпеки, то можна. У нас ті шафки-бочки на копчення продають в магазинах. ---------- Додано в 13:03 ---------- Попередній допис був написаний в 13:02 ---------- у нас 1/3 акра землі. Тому нам можна
Фаєрпіт можна мати в Едмонтоні якщо Ваша територія відповідає нормам- стільки ...то метрів від хати , від сусіда і т.д.(без перміту) Фаєрпіт можна мати в Ст.Алберті ( де я живу) але перед тим треба отримати перміт. Але я живу в townhouse то маю тільки BBQ- газове , не пропанове. І з рослинності багато квітів і помідори в деревяних горшках.Решта згідно статуту мати не можна. Для нас - коли мої коротко дистанційні відрядження зміняються довго дистанційними - це оптимальний варіант. Де нам підстрижуть траву і відкинуть сніг і припільнують за хатою. Як би в нас тут була близька родина на яку би можна було надіятися , то так звичайно - окрема хата краще. Але так як родини не має , а компанію винаймати для трави і снігу - я не мілліонер...то маємо те що маємо.... 3х спальневий+ден майже 2000sq. ft. товнгауз біля озера....на нас 3х вистарчає поки що. Я завжди хотів мати велику хату за містом , а жінка моя дуже урбаністича і хоче жити на високому поверсі в кондомініумі ...і хоче назад в Ванкувер, де ми жили перед тим і після Торонто.
В Калгарі такої регуляції немає-правда в таунхаузах може бути якісь свої правила від правління-а так пали дрова та пий пиво при вогні-ніяких спеціальних пермітів не треба
Напевно так само можна зробити і в Едмонтоні....Незнаю. Мій знайомий який хотів поставити фаєрпіт в себе на подвірю , маючи дещо "дивний" - вузький і довгий бекярд брав в сіті перміт..... Що до тавнгаузів то в нас є кондо борд .Переважно активні пенсіонери , яких ми обирали на зборах. От цей кондо борд і загальні збори вирішують питання. Останнє це паркування машин візитерів...і правила для тих хто хоче зарентувати комусь помешкання. Все що зовні будинку - дах , двері , сайдінг ....- відноситьтся до кондо мейтененсу і ремонтується. (Будинки нові з 2006р , не має що ще ремонтувати) Все що всередині до власника.І покривається його рахунками. До оплати включені кошення трави , сніг , сміття , вода. Це $230/міс. Газ , електрика , проперті такс - мої... На "довгі вихідні" їдемо на озеро.Хоч погода не дуже тепла. для нас.День Канади -1 липня. І Вам , Марусю
Дуже дякую! Я якраз минулого тижня була в столиці, на конференції. Всетаки це велике свято для нас, всіх хто живе в цій країні. ---------- Додано в 12:36 ---------- Попередній допис був написаний в 12:33 ---------- Так є в усіх кондомініумах в Нью Йорку. Це навіть не таун-хауз, це звичайні квартири. Але всеодно всі правила для будинку встановлює власне цей борд.
А ніхто з діаспорян не підкаже, де в новому йорку переночувати файно можна, не дорого, але щоб і не зовсім гадюшник?! Патрік?! В жовтні сестру провідати не плануєте, або на ніагару махнути?!
В самім Нью Йорку дуже дешево не знайдете, хіба десь в Бронксі, Квінс або Бруклін. А вас буде багато?
Та спочатку для одного, а потім на трьох нічку треба... Вже замовив, 160 долярів, біля аеропорту недалеко якраз.
Кажуть Трамп обіцяв що коли він стане президентом то в американців кожного року буде нова перша леді і кожного разу міс світу
Та йой, киньтесь того Трампа. Його як кандидата ніхто серйозно сприймати не буде. То якби Поплавський подав свою кандидатуру.