Дональд Трамп - кандидат у президенти США.

Тема у розділі 'Що у світі чути', створена користувачем coffeefan, 22 кві 2011.

1. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Доречі, хлопці і дівчата, як вам ідея про те що наступним президентом США буде жінка? Одні кажуть, що народ більше не захоче експериментувати і жінці не дасть шансу а інші кажуть що дадуть. Після вчорашніх теледебатів Мішель Бакман вийшла досить сильним лідером.
    Цікаво!

Вона мені більше сподобалась ніж Сара Пейлін. Бачу що ті дві жіночки є конкурентками. Вони обоє непогані. В Мішель Бакман є плюс в тому що у неї наразі нема скандалів. Але як казав герой одного фільму - Будут! :sad:

• Подобається Подобається x 1
  2. Patrick

Patrick Well-Known Member

Тех.огляд Є.
    В Альберті це голубий стікер на вітровому шклі.
    В інших провінціях чи штатах він (стікер) може бути білий , червоний , зелений...
    Але принцип проходження цей самий.

Що 12 місяців всі комерційні транспорті засоби мусять пройти тех огляд.
    Великі семі -трейлер траки повинні мати окремий стікер на трактор (трак) і окремий на трейлер.
    Огляд цей проводиться механіком який має не тільки ліцензію механіка (що само-собою) , але
    обовязково і ліцензію на право проводити інспекцію.

Великі компанії мають своїх таких механіків в гаражі.
    Маленькі , або окремі власники дістають список таких механіків в листах що приходять до них.

Крім того Шериф гайвей патруль (в Альберті) , або провінційна поліція проводить перевірку на дорогах.
    Частіше це зимою/весною , рідше восени/літом.
    На гайвеях є ваги щоб важити траки.Якщо світло за кілька сот метрів мигає , шофер повинен заїзжати на вагу.Там його трак також можуть перевірити.

Якщо в кого виникне питання типу- а чи можна "договоритися" з механіком?.
    Задайте його перше собі....
    Коли в вас зарплата біля $100К з Вами можна буде "договоритися за фляшку"?
    Зі мною- НІ.і з людьми які вчилися 4 роки , потім ще 1рік на інспектора .Здавали державні екзамени...
    і так легко це все загубити без права востановлення - то треба бути дурним.

Шофери за кермом може бути 13 годин.

І як вони їздять?...
    Незнаю який трак в Вашого знайомого і як ВІН їздить , але решта тракерів їздять більш-менш в рамках правил.
    Бо компанійні траки тепер обладнані системою satellite tracker , де за ними спостерігають.
    А також люди тут люблять дзвонити в поліцію.
    І якась бабулька яка їде ззаді на Тойоті-Королі побачить таке "безобразіє" то обовязково подзвонить в поліцію.
    За один дзвінок звичайно нічого не буде.
    Але з десяток таких дзвінків з різних частин країни на одного і того шофера може привести його до суду.

В компанійному парку завжди є 1-2 траки доходяги. Щодо безпеки - то вони безпечні , а все решта так собі....
    На них садять в перші рейси молодих , подивитися як вони їздять.І якщо розібють цей трак то щоб було не шкода.
    Шофери цим тракам дають імена - Оскар (майже завжди) , Лу , Роджер і т.д.
    От на такому "Оскарі" Вольво я їздив перших кілька місяців коли почав працювати.
    Потім дали майже новий Freightliner.

Приватні тракери (котрі фанати траків) мають переважно Peterbilt , або Kenworth.
    Ці марки - це "мерседеси" серед траків.
    Що ззовні що зсередини -...супер... там фотографії для календарів можна роботи.
    В цього тракера хата може бути "на курячих лапках" , або і не бути зовсім , але трак....!
    Багато таких мужиків одиноких- без сімї , рання 50..трохи дивакуваті в розмові , багато носять довгі бороди , обовязково джінси Wrangler (ніякі не інші) і вірний друг пес - переважно німецька вівчарка.
    Так вони колесять від Аляски /північної Канади до Мексики.
    І на своїх траках назви пишуть - щось як ....Lonely star , Northern wolf /owl (одинока зірка , північний вовк/сова)

• Подобається Подобається x 3
  3. coolzak

coolzak Well-Known Member

Запитав товариша-тракера щодо техоглядів-дійсно раз на рік проводять.Він возить запчастини-фірма замовник вимагає щоб трак був не старіший 3 років -тому мусить міняти трак часто на новий щоб не втратити контракт.сказав що старші траки всі стараються використовувати на міських або ближніх перевозках(в нього мала компанія -3 траки)

• Подобається Подобається x 2
  4. Patrick

Не маю нічого проти жінки Президента США.
    За Мішель Бакман багато не знаю , а Сара по-моєму не дотягує.
    'I can see Russia from my backyard' :))) - крилата цитата яка за нею закріпилася назавжди.

А що Ви думаєте про Вашого Губернатора Chris Christie?
    Вчора бачив його інтервю з Пірс Морґаном по CNN , він мені як політик сподобався.
    Сімянин , католик , дбаючий батько -до сина на бейсбол літав на державному вертольоті бо не встигав.. і за нього заплатив зі своєї кишені....

5. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Я особисто його поважаю, і за нього голосувала. Він розумний, хоч і не клаповуха «лапочка» як дехто. Він зараз дуже мусить боротись з лівизною, і з тим розвалом який йому залишив попередній губернатор. Він нам відновив повернення на податок за землю, він обрізає юніям хвіст і вони страшенно проти нього виступають. Він має багато добрих ідей, але не думаю що він піде на президента.

---------- Додано в 13:02 ---------- Попередній допис був написаний в 12:59 ----------

Сара не дотягує. Вона дуже собі багато попсула коли зробила серію документальних фільмів про своє життя на Алясці, і показала всім що вона живе поряд з ведмедями і відстрілює оленів і лосів. Знаєте який шум підняли зелені як це показали? УУУУ!!! Казали що це кінець Сарі як політику.

PS. А Америка в обличчі Бостону втерла Канаді носа, в хокеї принаймі.:tongue::)))

6. Patrick

:haha::))):cry:

...в NHL приналежності до держави не має.Є просто команди.Де сьогодні один ігрок грає за одну команду , а...завтра в роздягалці йому скажуть щоб він грав за своїх противників проти яких він настроявся грати....

Але якщо навіть і брати по приналежності до держави то в Boston Bruins грає 21 канадієць , 5 американців , 2 руских , чех , фін...(з 32 іграків) Головний тренер- канадієць і головний менеджер теж.

А в Vancouver Canucks тільки 16 канадійців , 5 американців , і решта шведи , німець , фіни.....
    Між вболівальниками Ванкувер називають європейською командою.

Сама більша канадійська команда це San Jose Sharks з San Jose, California там майже всі канадійці включаючи головного менеджера , тренера і капітана команди

А от місто Ванкувер через безпорядки був сьогодні в всіх газетах , Ви напевно бачили...

• Подобається Подобається x 3
  7. Gron

Gron тафгай

А це хто???

Останнім руським там був "маленький танк" Самсонов, нмд дуже непоганий гравець, але це років 5 минуло.
    А кубок Стенлі треба було Томасу віддати, саме він його виграв а не команда, Конні Смайт замало буде.

Останнє редагування: 17 чер 2011
  8. Patrick

Александров і Худобін.
    Александров ще "проспект"
    А Худобін вже на офіційному сайді є в списках.

9. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Так чого їм було до Америки переїжджати? Напевне таки тут їм життя більше подобається і гроші платять більші.

---------- Додано в 14:01 ---------- Попередній допис був написаний в 14:00 ----------

Та тепер всюди так є, і в хокеї і в футболі. Глобалізація :)))

10. Patrick

Марусю , я Вас прошу ..., прочитайте що таке "драфти" і взагалі як формуються команди в NHL якщо хочете говорити про хокей.
    Вам було би смішно , як би роздумував про якісь жіночі справи в яких нічого не розумію.

...біжу на роботу.

11. Gron

Gron тафгай

Александров задрафтован, але грає у ер-еф за Салават.
    А Худобін воротчик, вже 4 роки в AHL, жодної гри за Ведмедей, але Томаса та Раска йому ще років 10 чекати, а хлопцю вже 25.

12. Gron

Gron тафгай

PS Цей Худобін має Казахське громадянство.
    Тобто москалі до останнього КС відношення не мають.

13. Patrick

Вони обоє в АНL і обоє грають за "фарм тім" Providence Bruins -"підготовчі курси" для Бостона.
    ...а за Казахстан я незнав...

А що до самого КС то я вболівав за Ванкувер , але коли вони почали хуліганити на леді , симпатія моя до них зменшилася , але я до кінця хотів їхньої перемоги.
    Що до до Бостона , то на початку було таке враження що на Фінал КС вони попали випадково.
    Томас молодець , ....а до Луанґо після того як він пропустив 12 голів кликали 2х психологів ....
    Взагальному цей КС був не цікавий.
    Якщо брати за вершину гри і кількості глядачів біля ТV КС'09 Детройт - Пінгвіни , то цей Фінал потягне на їхніх 40-45%%.

14. Gron

Gron тафгай

Я теж, так би мовити по місцю прописки.
    Хоча за стилем гри Ведмеді більш канадці, ніж сестри брати Седіни.
    Я теж українець і маю східні риси характеру:)

Меньш цікавий ніж 3 попередні, але всеж непоганий, як на мене.

15. Gron

Gron тафгай

16. Patrick

17. Patrick

Гілка з президенти США зійшла на хокей....або "Про що говорять жителі Півн.Америки".

Цей КС для Ванкувера було дежа-вю 1994р. , коли вони грали з Н.Й. Рейджерс.
    Теж програли в Фіналі , правда на чужій території в Медісон Сквер Ґарден... і теж здається хтось-когось вдарив.
    Як це зробив тепер Ерон Ром...

18. Gron

Gron тафгай

Тоді було навпаки, Рейнджерс був явним фаворитом, але Тревор Лінден та Буре зробили диво.
    Зараз шведи та Люонго схибили, а Томас зробив з попелюшки принцесу.

Та я ж тільки батько "жителя", іноді гість, маю надію що трохи частіше буду літати, бо 6 місяців пролетять швидко і я стану дідом.
    Таки американка спритнішою за наших виявилась.

19. Patrick

Коротко , чітко і ясно.Люблю читати Ваші хокейні роздуми.

Сезон скінчився.Є переможець...і є команди що добре грали добре...

Ґері Бетман вручив нагороди.
    "Cool" момент коли небрита і беззуба харя тримає над головою самий головний трофі - Кубок Стенлі.
    ...і чим більше не має передніх зубів і неакуратніша борода , тим кращий ігрок...Імідж фіналу КС...
    Цього разу правда Чара мав всі передні зуби і борода була аккуратна... те ж саме Томас..

За кілька тижнів буде NHL AWARDS , який буде проходити в Лас Вегасі.- це хокейний Оскар....Найкращі іграки , найкращі паси , забиті голи , непропущені голи..
    Зуби вставлені , бороди поголені , акуратно пострижені...Дорогі костюми ,вишукані вина, віскі і бренді... запах дорогих сигар (можна розслабитися і закурити) ....
    Потім вакації - ігра в гольф.
    Всі гольфові поля які себе іменують golf and country club від ЛA до Едмонтону час від часу приймають в себе іграків.

20. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Що ви мене переконуєте за радянську владу, чес слово не розумію. Так само як обмінюються гравцями в бейсболі, баскетболі... так само і в хокеї.

Ні мені б не було смішно, я б вам спокійно пояснила. Я люблю поширювати знання в маси :)))

а де твій аватар? :)