Чужие здсь 'ходют' .У меня есть желание купить самолёт но нет возможностей, есть возможность купить козу но нет желания....Так выпем за то чтоб наши возможности не росходились с жиланиями...
З тими домофонами то взагалі розвод.... прижодить фірма і промиває всім жильцям мозги.... мол от всі майже погодились а ви ні, треба ставити давайте гроші.... Далі є такий слизький пунктик "Обслуговування"- Чому люди мають платити за нього, якщо врни купили ці двері з домофоном і замком, трубки в квартири, ключі. Повірте мені як спеціалісту в цій галузі якщо все якісно виконати в плані монтажа, то все без проблем працює по 2-3 роки. Адже купивши замок в квартиру ми не ходимо в магазин і не платимо за його обслуговування.
ті домофони то повний розвод, в нас в домі був прекрасний механічний кодовий замок на металеві двері але ЛЕГКІ, не треба було пів години в кишенях ключі шукати, щоб зайти, просто код ввів і все. Друзі прийшли код сказав і зайшли... Поставили то чудо, дуже тяжкі двері, діти взагалі живіт надривають, щоб ті двері відкрити, як було "чисто" так і залишилось, як ходили незнайомі люди(я реально не можу запам"ятати всіх жильців 10 поверхового будинку, які раз в кілька місяців змінюються бо деякі квартири здають) нічого не змінилось, тільки кишені жильців опустіли на енну суму, і ще кожного місяця 6грн за "обслуговування" Ставити домофон вигідно тільки у власному будинку, де ти сам господар і можеш проконтролювати наявність чужих у домі, і то самому або найняти приватного спеца, який не буде вимагати абонплату!