Замість мене мав би це сказати модератор, якщо тут на форумі хтось слідкує за порядком, щоб ніхто не порушував правила, переходячи на особистості.
Мабуть, коли та людина, яка образить - буде шкереберть летіти згори, то не буде здивована, що з неї будуть кепкевати. А може і буде...
Може це традиція цього форуму, що тут деяким учасникам форуму дозволяють вибухати фекаліями.... Якщо виясниться , що це так, то я або, скоріше всього, припиню тут дописувати, або буду відповідати тим же, коли мені деколи випадково захочеться написати декілька слів, а у відповідь отримаю хамство...
То ж не всі такі беззаконники - хоча і багато таких: чого самого себе так розпалювати? "Вам ли быть в печали, мой друг, кому известно многое?". Я вибачаюся за них перед вами, але вони будуть мені винні. Відтепер вони мені боргуватимуть. Але якщо ви тепер завините - то будете втричі більше наказані.
Ви - модератор? Я привик нікому не хамити, але, чесно скажу, мені не дуже приємно на форумі читати хамство і так само відповідати тим же... Жодними вибаченнями від будь-кого неможливо скомпенсувати та подолати наслідки будь-яких хамських витівок... Я вже не раз відмічав, що, наприклад, ніколи не чув від Свідків Єгови хамства, хоча вони, може здатися, несуть маячню.
А хто такий модератор, на ваше визначення? Ви забуваєте, де ви знаходитесь? На грішній Землі. Не розумію, чому ви так дивуєтеся, коли вам хамлять? Ви чекаєте вибачень і жалієтеся, щоб вибачалися перед вами? Спочатку треба самому навчитися пробачення просити, а потім вимагати це від когось. Бо коли по-справжньому когось пробачите, то пізнаєте щастя, а щасливим людям багато не треба для щастя. Свідкі цікаві люди, але це ортодокси християнства. Вони можуть не помітити того, кого чекають, бо мають багато правильної теорії і жодної практики. А без практики людина розгубиться перед випробуванням або просто зашиється в свою шкуру, як молюск у свою хатинку і все...
Модератор форуму - це учасник форуму, який має право редагувати та видаляти дописи відповідно до правил форуму. Модератор форуму має певні, але обмежені повноваження адміністратора форуму. Я не хочу жодних вибачень. Ви напевно неуважно читали мої попередні дописи. Єдине прохання - це припинити хамити. Я дивуюся тому, чому модератори та адміністратори форуму не припиняють чиєсь хамство. Я заходжу на форум, щоб підняти собі настрій, а деякі хами мені його намагаються зіпсувати.
- Модератор хіба має право редагувати чиїсь повідомлення? Я що, удаляв ваші дописи? Ні. Тому чого у вас виникло таке запитання? - Я б може хотів від когось вибачень, але не пам'ятаю, щоб переді мною хтось вибачився - ні в реальності, ні у вертуальності. Та то не важно мені - головне, що ніхто не вважає себе хоч трішки неправим... Як я писав еолись - так чому ж ми так погано живемо, що друг на друга плюємо, а либімся тим, хто нам пестить і нагороджує лестощами? - Хамство було і буде, допоки не прийде царство Ісуса. Тому краще самому не хамити, хоча б старатися не робити цього, якщо вже невмоготу. Ми поки що люди, як би хто близько не наближався до джерела чистоти душі. - Деяки вважають себе найгарнішими і найдобрішими, але поки не посваряться і не витягнуть літру енергії з тебе - не зможе спокійно спати, щоб не отримати задоволення. Як енерговампіри...
На інших форумах модератори мають право видаляти, редагувати дописи учасників форуму відповідно до правил форуму. Наскільки я зрозумів, кожен модератор цього форуму під аватаром має відповідне позначення . У вас не має такого позначення. Подивіться на підпис під аватаром у користувача форуму @Un.Known http://forum.lvivport.com/threads/delikatne-pitannja-do-zhinok.113567/
Я до "команди форуму" не належу. Я в іншій команді. Покруче, ніж-будь яка. Я с тим, що можуть редагувати дописи - з таким не стикався. Який сенс? Хіба у вас є скріни з відбитками пальців...
Людина намагалася аргументувати кожне своє слово, наводила аргументи і докази. А Ви зразу "йолоп"... То всі люди йолопи для Вас, що мають думку відмінну від Вашої? Чи представнику команди форуму можна ще й не таке?
Ні, не відразу. Не всі. Я з повагою відношусь до кожної думки, поки її власник не починає ображати усіх, що мають думку, відмінну від його. Та, я розстрілюю онлайн інколи. ))
************************************************************************************* Стівен Хокінг величезний ідіот та шарлатан. Цьому свідоцтво - його фізичний стан у цьому житті. Щось він у минулому житті накуролесив, що отримав таке тіло у цьому. Але не покаявся і продовжив творити пагані речі тут. У майбутньому житті буде щось подібне з ним як тут.