Вам Good man відповів на ваше питання. Ви, до речі, не перший раз так відповідали, коли я вас просив підтвердити ваші слова. Хочете бути базікою і пустобрехом, то будьте ним.
Це Ви хочете, щоб я Вам щось доказував. А Ви будете сперечатися. Я не хочу з Вами сперечатися, думайте собі як хочете. Вас плющить від віри і релігії, Ви шукаєте собі виправдання. Його не буде, за все треба відповідати.
Мене плющить не від віри і релігії, а від страшних алогізмів, які проповідує та пояснює ця віра і релігія.
Slav, ваш логізм, як інших людей обмежений тими поняттями, які існують в твоєму розумінні, чи розумінні людей, але це не кордон логізму. Якщо би Ви побачили перед собою Бога, який логізм ви б застосували, розповідаючи про це іншим?
Он неспособен на конструктивную дискуссию. Если вы будете настаивать на противоречиях логике в его словах, а тем более доказывать это, то он обидется и поставит вас в игнор. А потом всем будет рассказывать какой вы неконструктивный, раз он он вас игнорирует. Человек бежит от собственной глупости, не желая развиваться, и сам не осознает своих действий.
Може ви мали наувазі Матф. 7:6 ? Якщо йде мова про кидання перлів перед свинями, то це буде саме Матф. 7:6.
Чтобы о чём-то рассуждать, нужно погрузиться в суть вопроса. Это вполне нормально. Видимо, ты привык сначала выражать своё мнение, а потом думать и разбираться.