Додаток до доручення - реєстраційний талон?

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем dArt, 15 сер 2007.

1. У львові в мрео все можна вирішити це буде коштувати на 100-150грн дешевше

• Подобається Подобається x 3
  2. Wertyn

Wertyn Active Member

А я підозрював, що так буде!!! :yahoo:
    Кабінет міністрів відмінив обов’язкове отримання тимчасового реєстраційного талону для водіїв, що керують транспортним засобом за дорученням на автомобілі.
    Таке рішення Кабмін одноголосно прийняв сьогодні на черговому засіданні, передає кореспондент «proUA».

Таким чином, з дня вступу даної постанови до сили тимчасові реєстраційні талони виходитимуть тільки на добровільній основі.

Дія вже одержаних тимчасових реєстраційних талонів залишається в силі.

«Якщо громадянин хоче довіреність, він одержує довіреність, якщо він хоче тимчасовий реєстраційний талон, то хай він одержує, але не в обов’язковому порядку. Ті, хто вже їх має (талони), щоб ми їх нікуди не посилали за чимось іншим, хай використовують їх, проте надалі отримання талону здійснюється тільки на добровільній основі. Або ж довіреність або ж талон», - сказала Тимошенко.

Крім того, Кабмін відмінив штраф за відсутність цього талона.

Заощадив мінімум 600грн. сімейного бюджету :cools:

• Подобається Подобається x 5
  3. вільний_слухач

вільний_слухач Well-Known Member

ага.. ідіоти, спочатку якусь бздуру приймуть, а потім "успішно долають проблєму". А "бабло" то вже накосили з народу, то хай тепер і повертають. На черзі бздура з техоглядом та податком з власників транспортних засобів...
    до речі, давно в цій темі вказував на колізію в законі, а мені дехто казав жи нє... навіть без прийняття тої постанови тимчасовий реєстраційний талон був непотрібний.. є закон, а все решта то вигадки чиновників для набивання собі кишень
    добре казав завше мій дідусь - "Спіши повільно")))

• Подобається Подобається x 6
  4. Wertyn

Wertyn Active Member

Мені зараз цікаво почути думку шановного mota boy, який так палко всіх агітував в цій темі зробити той Тимчасовий талон. :flag_of_truce:
    Думаю ті, хто послухав і зробив талон, зараз згадують його (mota boy) "незлим тихим словом". :mocking:

• Подобається Подобається x 2
  5. вільний_слухач

вільний_слухач Well-Known Member

та не агітував він... шо му до того?
    А ось до речі відповідь досвідченого юриста якраз до теми тимчасового реєстраційного талону (правда, то вже не є актуальним, але все одно цікаво було почути)
    Я ше шо подумав... може то кількість отаких розумних позовів і заставила КМ відмінити ту бздуру з тим талоном? зрозуміли,шо лоханулись в правовому полі і відмінили..

6. mota_boy

mota_boy Well-Known Member

Хочете почути ? Та запросто. На сайті верховної ради жодних змін в правилахз дорожнього руху не бачу, в адмін кодексі також. Будуть зміни тоді можна буде говорити.

Я нікого ні до чого не агітував, йшла мова про те чи потрібен він (не з точки зору логіки чи якихось особистих переконань а з точки зору законодавства), Жодних змін в законодавстві я не бачу, можливо появляться за 1-2 дні.

Я що когось за руку тягнув???? Ніж до горла ставив.

З.І. Мій автомобіль є зареєстрований на мене, в іншому випадку я б всерівно талон для себе зробив, або купував би її з постановкою на облік на себе.

7. Wertyn

Wertyn Active Member

Вже нарешті ті зміни з'явилися: http://zakon1.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?nreg=124-2009-%EF

8. mota_boy

mota_boy Well-Known Member

Дійсно вже є. Значить на сьогодні його не потрібно, а до моменту внесення змін він був потрібний, в чому проблема?

а де твій аватар? :)