сходив, купив навушники... 25 грн., нові, у пакеті, нонейм... (а рік тому купляв у магазині Водафон за 150 грн. - поламалися за півроку...) звук як звук... різниці поки не зрозумів... так навіщо платити більше
А у нас громят дачи...Срезают решетки, бьют окна. Кошмар. Бомжи ищут что пожрать, что одеть. Никакие заборы не помогают...У нас, правда, забора и нет, есть сигнализация. До нашей пока не дошли, на другой стороне грабят. На нашей сторожиха с собаками, с оружием (наградной пистолет с Афгана). Она отчаянная баба, и скрутить воришку может. И ничего не боится, как-то не боится за свою жизнь, единственного сына похоронила в прошлом году(. Не хотелось бы, чтоб ей причинили вред.
прийшов з агрофітнесу вшістьох обійшли 59 гектарів озимої пшениці, нагодували мишей... в мене вийшло що "намотав" сьогодні по полю 25 км завтра виїдемо в півсьомого ранку, щоб побільше встигнути зробити до обіду... поки земля підмерзла... потепліє - буде грязюка... снігу в нас кілька днів вже нема зовсім такі справи зрозумів сьогодні... навушники за 25 грн. відрізняються тим, що випадають з вух...
У нас сніг сипе потроху, але сильні морози спали. Через день обіцяють +8+10. Аж не віриться. Правда, 6-7го березня вночі холодно - до -10. Подивимось, наскільки вони збрехали)
спостереження за вчора і сьогодні... звірі, птахи в природі 1) вчора бачив у посадці цілу зграю - штук 20 дорослих фазанів 2) сьогодні в полі... це крот... метрів 100 прорив... я нарахував 40 купок землі а це чудо сиділо високо на дереві, і втікло... не схотіло фотографуватися якийсь орел... чи їхній родич... розмах крил більше метра... я довго шукав схожу фотку в гуглі... найбільше схоже на цього: Орлан-довгохвіст — Вікіпедія
ще треба сьогодні на роботу може на днях поїду на дачу - там і пляж буде, і агрофітнес фотки 31 січня
Я дивлюсь, як на клумбі біля дому вилазять іріси, але ж більше, ніж на день не поїхала б на дачу. Хоч працювати можна нам хоч з Відня. Не люблю вогкості, а будинок поки прогріється...