А вам важко кнІпку нажати і прочитати? Навіть, якщо то текст... а так вам подобається? Тоді не чекайте відповіді на свої питання
@mypucm -е, ви попередні прокоментували, було цікаво, а тут - догадайся сам))) Гарне кроленятко, як зайчатко, таке чемне, а гусятко чи то може каченя, коли бачу, то чомусь асоціація з весною. Чиє гніздо?
Все так, тільки забули 19 лютого з святом привітати: 19 февраля — День самогонного аппарата | Какой сегодня праздник С самого начала упоминание об аппарате встречается в 4 веке до нашей эры в писаниях китайского алхимика... Кто придумал самогонный аппарат В то время он сравнил спирт с прозрачным вином, кто перегнали 9 раз. Немного позже, уже арабы создали новую конструкцию из меди. Она была сделана из металла, что равномерно нагревался, удалял часть сивушных масел, а вот сам продукт обеззараживал для еды. Также арабским словом считается слово алкоголь. Оно означает одурманивающий. Первую бутылку чистого спирта сделал араб Рагез в 860 году. Тю, ще на могорич витрачатися - все роблю сама, я жадна)))) Довго сміялася сама із себе, коли дочитала про самогонний апарат, а далі ось таке: Предыдущий праздник17 февраля — День жмота Следующий праздник24 февраля — День борьбы с жадностью (я не знала про такі "празднІки", коли писала, що я жадна
...і не тільки їх роздивлялася, я в уяві "малювала" - шукаючи у візерунках очі, вушка, ніс, листки, ялинки, верблюди, слони, люди, собачки...
От тому всякі ліві "празднІки" треба праздновать тільки тоді, коли хочеться святкувати. Бо інакше не буде часу бавитися )))
Розбудили))) Бо ці бруньки смородини - це ж покрутіше нафти, газу, деревини і всякого вугілля з рудою. Робота не пильна, тільки знай та поливай. І місця багато не займають; Так що подумайте над цим, @mypucm, а я в люлю... /блін, хто дав мій номер Кашпіровському?/
Доброго ранку Кава чекати не любить; Прошу зі @mypucm, ну шо там з тими смородиновими бруньками? Шось надумали, чи нє?
Доброго дня та Здоров"я міцного! Кава... ...то нічого, якщо я віскі не люблю, а ікри ніколи не їла але ж забаганки
Короче, я роблю хід конем. Так як зі мною і так ніхто не курить, то того вуйка з файкою я не буду тривожити /це я кажу за смайлик/ А кавою пригощаю всіх бажаючих і охочих. Одна філіжанка на всіх. Якщо вона буде порожня, то дайте знати - я знову зроблю; Прошу зі а я пішов на стрих пити свою третю каву з цигаркою