Хто ж відкидає сніг тоді, коли він падає? /це я про село кажу)/ Я ж казав вже - ЛФ це великі балачки, кав"ярня
Яяяяяя........ в тому прикол, що так мені подобається))) Все згадуються юні роки, коли ходили/гуляли до втоми ніг, а сніг великими сніжинками все падав, падав, а ми його ловили...хто руками, хто язиком
Одне діло юні роки, коли ходили/гуляли до втоми ніг, а сніг великими сніжинками все падав, падав, а ми його ловили...хто руками, хто язиком , а інше - стежку лопатою прочищати до хвіртки і до господарки)))
Ага, така кав"ярня, блін , що сьогодні, замість того, щоб в суботу щось робити, то я пів дня каву п"ю в балачках, за компом ))
А я, до речі, компот п"ю рідко, в більшій мірі весна-літо. А так зранку вода, кава , знову кава, чай з лимоном, кава, какао, чай з м"ятою!
А у вас велика площа подвір"я? а господарка;хто там у вас живе:кури, качки, свинка, а корова є? - зараз мало хто тримає корову. Дуже люблю коні, хоч боюся їх.
Всьо, я в люлю... Було приємно поспвлкуватися Всім солодких снів! зі @terRen , завтра відповім на ваш останній допис На добраніч!
Компот із свіжих фруктів, то добре, але із сухофруктів, а особливо коли там ще є грушки - люблю більше. А воду пити корисно, як ніякі інші напої.
Подвір"я досить велике. Птицю тримали всяку, крім індиків. Зраз тільки кури. Колись, на початку самостійного життя в своїй хаті, був і Джонсон-свин, була і корова. Тепер нема. Літом тримаємо більше птиці, але тепер тільки Пєтька з фракцією несучок. Ну і мій друг Шанс) Є і сушка, цілу осінь сушили. Просто вчора так попало, що із свіжих яблук був компот. Воду люблю пити з криниці, але зараз зима; зі блін, прям сповідь) ззі @terRen, а ви на якому поверсі живете? Якими маршрутами маршруток користуєтеся? Трамвай під вікнами гуркоче? Який номер?
розборки... кози постійно з'ясовують - хто головніша... і ніяк це не лікуєтся... поруч малі спостерігають... вчаться - кожна біля своєї мами оце - найголовніша: найбільша, але доїтися не хоче найрозумніша, найспокійніша... але її усі б'ють