Ой, як я раз в Криївці трохи покуштувала страви "Ситий дивізійник" (це смажені вушки, хрюшки і таке інше з зеленню, часником), а через годину десь затягнули мене на гарячий шоколад в кафе на терасі.... ой шо мені було, я не була рада що народилась))) треба смакувати нові страви обережно).
може ви і праві. Я до багато чого стала байдужа, окрім малюків і усього, що їм потрібно. Навіть на фазенді зупинилась з посадками нових дерев, декоративних та ягідних кущів...це через пандемію чи взагалі...не знаю. Може, засиділась в Харкові і того нема настрою. В травні, може, провідати Карпати?
Це весна затримується, тому і настрій такий. Хай тільки проклюнуться перші квіточки - відразу стане все на свої місця ;
то дощувальні установки... вони самі по колу повільно рухаються, без трактора... View: https://www.youtube.com/watch?v=4RYPBBrpeFI
Все, що має бути в хаті НЕОБХІДНЕ, закінчується тільки у байдужих; - погоджуюся на всі 100500 відсотків))
@Silver bullet , нові страви треба смакувати обережно - згідна на всі 100%, але і не треба змішувати всю їжу, та й ще забагато на один раз.
@Gyppsy , то ви жартуєте так, настрою додаєте @Silver bullet , то добре, але до весни, ой, ще як далеко, навіть до календарної. М-да, а я вже навіть не весни, я вже літечка хочу...
От я й кажу - тре все в міру. Я от мокрого снігу накидався пару годин, а тут якраз шпондер підоспів. Обережно соточку налив, зі смаком випив, огірочком закусив і потім теплого жирненького шпондера з чорним хлібом і тертими бурячками з хроном спожив. Що тут не так?
Алкоголь також мабуть потрібний, але для мудрих людей, і в розумних цілях. Просто коли дивишся скільки зла від тої оковитої, то жахаєшся навіть тоді, коли воно з розумом використовується. Якось так...