@mypucm, а ви зараз що робите? Бо я дальше насінинки рахую. Вчорашні вчора ввечері висіяв в стаканчики, а ще є багато) От ґрунт знову закінчився, а в Одарки вже нема...
байдикую, як завжди думаю, ну чи планую, якось так... у буквальному розумінні... намагаюся зрозуміти, чого я хочу від роботи... як цього досягнути...де взяти які ресурси... і т.д. іноді треба щось почитати в ноутбуці, глянути відео - вивчити щось нове... буває й навпаки - треба зменшити кількість варіантів... простий варіант заробити гроші - поїхати на заробітки... але так нецікаво мені цікаво, щоб гроші самі прийшли для цього треба щось запропонувати світу от над цим і думаю... потепліє, будуть смикати на роботу - на поле, чи мішки потягати... піду, як нічого кращого не придумаю як втомлююся думати - якесь кіно дивлюся в ютубі... -------------------------- ну а шо зимою робить - сьогодні вночі було мінус 16
Круть... @Gyppsy , я довго сміялася))) У вас є кава "людська" і для слимаків, а ще кого ви кавою пригощаєте? ...і я кажу, що все добре, а що - не так, то - тимчасове)
@Gyppsy , нє , здається не піходить такий смайлик, , то «Як кораблик назвеш, так він і попливе», - говорить мудрість.
вношу ясність - I am South Ukraine originality наскільки вдалося розкопати: коріння в мене центрально-українське... ближче до Полтавщини... i ще частина предків приїхали з Білорусі... років 200 тому...
А що Одарка , сама обирає коли магазин має працювати? А графік? такою смакуєте? ...бо часом я купляю таку:
Для людей і себе людська кава. А для всяких шкідників /і в форс-мажорних випадках - для себе/ ще є Форт ) Я ще і не таке можу... )))
Одарці складно добиратися на роботу. А каву я люблю Львівську рижу. Може бути рижа Оро, або на крайняк рижий Жокей
пригадалося... "Індус, що збирає на плантації чай "Ліптон"... і не підозрює, що робить це дбайливо і з любов'ю..."
Рижа - то є рижа))) Ще кажуть на неї якийсь "Ґолд") Я колись довший час навіть рижий Честер курив. Потім, коли ним не накурювався, то перейшов на червоні Прилуки. Курці знають, що то таке)))
Він не здогадується, бо він просто збирає - виконує роботу, а потім їх миють, перебирають, сушать, ферментують, пропарують...і т.д., а тоді ще "з любов"ю" нам пропонують купити, і з любов"ю приготувати, і смакувати кому як подобається))