Ну шо, друга кава. Пробую з файкою. Кава готова, люлька натоптана прошу Грає дальше Чекалін. зі Заработало! Вже кава скінчилася, а файку ще курив. До дна. Файно!
Я відпочиваю. Я недавно пахав за трьох, тепер маю відгули. Тепер сиджу в хаті і рахую, скільки штук насінинок в пачці тютюну Берлі)
Третя кава, я з цигаркою. Для пошановувачів є ще якийсь пляцок, вчора дружина спекла. Прошу View: https://youtu.be/BW8AcAkM-sg
@Gyppsy , дякую , от шкода, що через інет можна передавати тільки слова, картинки, музику, якби ще й їжу та напої))
От чим би дитя ся не тішило...))) Нє? Будемо вірити, що те все некорисне для здоров"я, принесе вам користь в іншому:настрій, радість і задоволення)
Ага, допоки дійде, то навіть собаки не захочуть нюхати(( Щас, отут все гарненько написала.... ...і потім, що з тими подарунками/переказами буду робити? хочете, щоб я на вулиці жила?, як від тортиків розтовстію і дверний простір не подолаю
Ви їм городину, а вони вам бринзу? але ж то тортик-пляцок з кремом, (мабуть сметанно-масляною начинкою), який має придатність 18 - 36 годин і то при правильній температурі. @Gyppsy , а що це таке цікавеньке?
З мого села до Львова навіть не година їзди автівкою По-моєму, це печери-погреби на миколаївщині. Видовбані в вапняку і піщанику. Дуже файно зберігати урожай.
Доброго ранку Кава готова Прошу до компанії, є ще й пляцок; Співає Вакарчук, ніби він не здасться без бою)