цікавий ролик) які нарвані молоді леви! Носороги дуже небезпечні, як люди в машинах до них наближаються так безстрашно? є зброя, мабуть. Мене більше за все жахає погляд тигра. Оце кішка....Погляд безжального вбивці, хоч вбивць на сафарі надивитись можна різних...
жесть...только заметила - когти распускает и падает на добычу. Рыбка - это мелочь. Они нападают на лис, кошек, зайцев, даже кенгуру. До метра длина и размах крыльев до 2.5 м.
@Gyppsy , а то вже старість??? Ви відправляєте мене в тему , у якій ми вже набалакались і навіть не дійшли згоди, коли ж все таки починається старість? Та ну його ту старість , краще "балакати" , пити каву і неважливо в якій темі: @Gyppsy , a ви її боїтеся?
Нє, мені стільки навіть лінгвіст і математик нашого форуму не нарахував))) Позаторішнє мусет, або поза-позаторішнє... Домашнє і вистояне. Вже з дружиною допиваємо))) Файний глінтвейн получився
О, то файно святкуєте вже другий день, та ще трохи си на завтра лишіть, бо ж свята продовжуються... Йо-й... а ви добре почуваєтеся?
На завтра ще є. І я знаю, дег ще можна взяти і як зробити ; Тепер вже добре - шуфлею помахав по подвір"ю і біля брами. Зустрівся з сусідами, покурили. Файно
Ось і чекай так обіцяного... Потішив, похвалився , а сам потихенько з дружиною допиває Добре, що сусіди не зачули ваш глінтвейн , а так тільки цигарками обійшлося))