Ні, зовсім ні , чого її боятися? @Gyppsy ? a ви боїтеся? Ой, вже не хочу нових тем, я тут так зависла)))
Ну шо, пішов я... Два повних портсигари, три запальнички, телефон, чвертка... Вроді все взяв... Ще там щось в коробці бантиком зав"язане... Всім добра!;
Та це ж є анекдот про старих фронтовиків, що згадували своє минуле: - Петрович, а ти пам'ятаєш оті розовенькі пігулки, що нам в окопах давали, щоб до баб не хотілося? - А якже, а що таке? - Та помітив, що подіяло.
Та ні, так не пойдьот)). Ми тепер кушать не можемо від цікавості - що в тій коробочці з бантіком? До чвертки щось "з бантіком" не йде в закусь. Що там, кажіть?
До речі, про ту пару, що так сексуально танцює, пишуть в каментах: Ну що таке, так не цікаво. Було б цікавіше, якби не були, еге ж?
(в мене такий стан... хз... культурний шок... а шо, так можна було...) ---------------------- Глянув відеозапис вчорашньої сесії нашої міської ради...... Присутні 19 депутатів з 26. Проголосовано 67 питань... Всі 67 голосувань - 19 голосів "за". Жодного проти. Сесія тривала 1 год. 50 хв., включаючи 2 виконання гімну. Навіть не знаю що сказати
Вєсь совєтскій народ в єдіном поривє с огромним воодушевлєнієм воспрінял обращєніє лєнінского політбюро...
Я так поняв, що там були банальні грошинки... От скільки - не знаю, бо сам не рахував. А дружину я слухаю сквозним вухом ))) Короче, забава супер!
та там не дуже зомбовані, скоріше прагматичні... міський голова, жінка, від "Нашого краю", раніше була головою РДА, податкової... організувала роботу так, щоб всі питання ретельно готувалися у комісіях... а на сесії тільки голосували... хтозна, можливо так і має бути... нічого поганого поки що сказати не можу... (щоправда, 7 з 26 депутатів якраз оформлюють свої гектари під ОСГ...але ж то законно, правда ж? )))
А дарма... Ця тема Страшно, як подумаєш про старість ті ж самі Балачки, тільки більш конкретизовані. Та й весь ЛФ - це балачки. Ми ж п"ємо каву в затишній кав"ярні, слухаємо музику і балакаємо про все на світі; зі Всім доброї ночі!
Доброго ранку. З неділею нас всіх Йду ставили воду... зі Кава чекати не буде; Прошу View: https://youtu.be/asirAd-2P4Y
Запальнички не підвели? У портсигару ще щось залишилося? @Gyppsy , хоч мали з ким покурити чи знову на одинці ?
Користувався тільки двома запальничками. Не підвели. А одну, саму парадову, навіть не витягував з кишені, бо якось невдобно перед старшими людьми такими забавками хизуватися) Один портсигар приніс додому порожній, інший /запасний/ навіть не рухав - так повний і залишився. Курити було з ким. Файно було