Круть... Щось знову нагадався славнозвісний форум...:Хтось проти Когось Коли шо - достатньо й "балачок" питань немає, одні відповіді)) ще нарвуся на картинку з павутини(мабуть чекає слушного часу на робочу столі ), якщо скажу - знаю...
Во мій робочий стіл на даний час) /забув, як за один раз робиться фото РС, тому показую за два заходи/ зі Спілкуймося ззі блін, спішив і неправильно обрізав знизу во, добавка
Взагалі сон не збудеться; Та ж кажу - не можна сни розказувати Я страшенно забобонний в цьому питанні)
@Gyppsy , ви ж знаєте, що забобони то гріх? Та й зрештою, я вже не наполягаю, щоб розказувати сон , якщо він для вас добрий, то нехай збудеться . Я кажу, про те якою я вам приснилася, ви можете описати... КолисьДесьДавноНаЯкомусьФорумі була така тіпа забавка, описували хто як бачить іншого
Забобони сами по собі не гріх. Гріх вірити в забобони; А я в них не вірю, я просто забобонний в деяких випадках ) А він потрошки збувається (ттт) )
А хіба тут графік відвідування є? Тут забобонний, а тут вже нє , дивина тай годі , але ж ви смішний ть-ху-ть-ху
Три роки ...і Три рази)) ть-ху-ть-ху-ть-ху Це ж треба таке придумати Колись пам"ятаю ще дітьми, стрибали на одній нозі, бо бач кіт дорогу перебіг
Доброго ранку! А мені знову снилося, ніби літав... Я сі колись долітаю))) зі йду робити каву. Скільки води ставити? ззі прошу панство на каву View: https://youtu.be/iDwDNIQ2Qns