@mypucm, я вас, як ботаніка-новатора, хочу спитати про таку модну рослину як джинура. Вона типу шпинату, надзвичайно корисна. Як кажуть "від усього".Може рости вдома в горшику. У нас в Харкові є, і я вже подзвонила. В горшечку, вартує 150гр. Питаюся: "Вона якого росту? - "10см. Їсти по листочку в день" - "А можете листочки порахувати?" - "7 штук". От які люди здібні. А ви берете і кажете "мішки". Де брати семена?? Всі адреси, сцуко, расєйські.
Чоловік повинен дозріти. Мені за килими було сказано ще до Різдва. Потім раз нагадано, так ніби між іншим) А сьогодні мені самому захотілося - погода файна, на роботі відносно все налагоджено - от і погуляв на подвір"ї. Мені ще й Шанс допомагав - накидав сніг на доріжки))) Ми кращі яблука роздаємо. Самі їмо. З в"ялих - компот, дружина добавляє морожених свіжих вишень - смакота!
Гинура - OLX.ua Джинура - OLX.ua Джинура (Gynura Procumbens) на IZI.ua (7049840) (мабуть треба, уточнити, який саме вид ви хочете, бо їх там кілька)
Гинура — Википедия там, трохи нижче, у списку видів, - пишуть,які види мають салатне значення... копаю далі...
«Женское счастье» — гинура: уход в домашних условиях | Дача cадовода Гінура: вирощування вдома, види і сорти ще можна глянути на ютубі... почитати коменти - може хто продає ще можна піти в Харкові - де там у вас в'єтнамці скупчуються... вони любителі всякої зелені - можуть впізнати цю рослину, може й продають...
нє, ну так не піде... щириця-амарант буває і зелена, і фіолетова, і вся смачна ) (до речі, я колись був в шоці... сиділи за столом зі знайомим в'єтнамцем... раптом він пішов на город, нарвав щириці... помив, покришив, залив соусом... смакота! ) - А шо, так можна було? треба просто уважно все перечитати, зрозуміти - чи всі види мають цінність... чи лише деякі види мають цінність буває, що продавці не розбираються... буває, що продають, як декоративне, а воно їстівне... просто в наших краях не пробували...
Я вислів кілька корінців сприйняв буквально) Квітникарка вже моніторить насіння. Вона справді фанатка всяких квіток, насінинок, ґрунтових сумішей і росточків)
Мене фіалки не люблять, зате орхідеї - да). Вже горшки треба міняти, бо потріскались - нічого посидять в кашпо. Забуваю їх поливати, стоять в кухні на підвіконні, провітрюю - роблю їм протяги, кішка-зараза по ним лазить -щоб бачити голубів, а вони знову випускають бутони). А фіалки дохнуть.
Доброго ранку @mypucm, ну шо там? Ви вже свій патефон ноутбук до ладу привели? Ану скажіть "раз, раз, раз-два-три, проба" ; Прошу на каву
Поки пив каву, пригадав сон) @terRen , ви ж мені снилися. Файно так) @terRen, якщо у вас і справді є до мене якісь запитання, чи хочете щось порадити, то можете скористатися моєю трохи "персональною" темою ; Gyppsy=Ігор_М ? А якщо хочете, то є гарний розділ VS. При бажанні можете створити окрему тему VS Постараюся з вами бути максимально відвертим /тільки якщо це не зачіпає приватність і конфіденційність інших осіб/ Буду радий спілкуванню.