Доброго ранку Холодно на дворі. Добре, хоч вітер трохи стих... @mypucm, ну то шо - йдем між люди, може шо заплатять кешем? Чи бавимося дистанційно?; зі Прошу панство на каву;
Вітаю, @terRen Файно Я справді радий. Чесно-чесно. Та ні. Ви повернулися значно раніше. А картинка впала в око лише пару днів назад. Пара - то є два ; І я не задоволений тим, куди її пристроїв. Скоріш за все, вона призначена для іншого випадку. Але ж феншуй зволікань не любить. Значить для іншого випадку в око впаде щось інше; Ви знаєте все про @mypucm -а??? Цікаво-цікаво... Особисто я контактую з @mypucm -ом з давніх давен, коли він ще не під пальмою відпочивав, а лопатою махав на одному місці))) І нік тоді у нього був досить-таки знаковий. Це було 100500 років тому; Так от, але я все рівно за нього не знаю всього /і знати не хочу/))) /@mypucm, вибачайте, що говорю за вас в третій особі/
Доброго здоров"я! Файна пісня зі Всьо, вирішено - сиджу дома і слухаю Кікабідзе; View: https://youtu.be/mnaPxpLfIWE
Я практично все роблю навмисне /якщо лише це не під впливом емоцій;/ І це сказано було туристові. Сподіваюся, він мене зрозумів правильно. Якщо я щось і ляпну ненавмисне, то намагаюся поскоріше вибачитися. Може це трохи і пізно, але краще пізно... ;
І я багато пригадую…тю, скільки тих різних картинок/аватарок було у кожного, і ніки змінювали, і ви також! Та скільки б не було того всього на форумах чи інших соцмережах, але важливо, що за кожним ніком - людина із справжнім ім"ям, і щоб вона не писала в просторах інету, але одиниці знають, яка вона, і як часто дуже ранима... Так, моє речення було не завершене ...а мало звучати так: ...знаю про @mypucm -а все настільки , що не маю потреби ще щось додатково питати.
Зазвичай кажуть "Якщо я щось сказав не так, то це НЕнавмисне (ненароком, без злого умислу)" Добре, може @mypucm зрозумів правильно, я так, перепитала , може просто букви пропустили (сама часом пишу, а потім бачу, що накосячилось)
Я десь на ЛФ писав, який у мене базовий аватар, перерахував кілька основних ніків, і хто відповідає за все сказане всякими ніками від мого імені. Щоб не тільки одиниці знали, а всі бажаючі, то треба час від часу обновляти аватари і хоч зрідка давати інфу під своїм справжнім ім"ям. Будьте уважні ; Та й інет тісний, часто людину можна впізнати і по стилю ведення розмови, по звичках, по поведінці. Це не так і складно; Ну, а за ранимість тяжко говорити... "... - кожен все одно зрозуміє так, як йому вигідно." (с) Але сталося все так, як сталося, тіпа по феншую)
Каву п"єте? Смачного! зі А я пхаю навушник в вухо, і іду разом з Кікабідзе хатні доріжки вибивати на двір, на сніг. Сніг біленький, сонечко світить, а хідникам вже пилосос не указ)))
добрий ранок добрим людям) я вже майже вільна - буду заходити поторохтіти. Неприємно, що @mypucm надумав йти з ЛФ. Це ще я, язиката Феська, інколи сміюся з його новаторства ...Не треба зважати, я просто смішлива по натурі. Мені жалко любого юзера, крім упоротих ботів, що не вилазять з політики і гризуть всіх за нашого бувшого) У нас сніг.
Йой, @Silver bullet, ви так не переймайтеся. @mypucm хлоп печений і смажений, не пропаде; зі а я забембався з тими доріжками. Це не жарт, більше 30 квадратів килимового покриття, а тре робити файно - з двох боків вибивати на снігу - 60 квадратів!). І це тільки одна кімната і коридор! І дружина ще щось надумала, по очах бачу... Хоч би снігу більше не було). Бо той, шо є на подвір"ї я майже весь використав ))) А ще телефон спокою не давав, то я Кікабідзе і не слухав... Карочє, я нині наробився як віл)))
Це подвиг. У нас небагато цих метрів - одна доріжка, довга) та один світлий килим на полу. Більше їх не хочу. Повибивати було б добре - сніжок свіжий і не мокрий. Але чоловік не піде - і питатися марно). А я хоч і хотіла б та не донесу, бо ваги в мене не достає) Я їх мию шампунем для килимів періодично. часто порохотягом чистимо - і усе).
сьогодні вранці прокинувся десь о 6-й... глянув в телефоні, як там балакуни без мене страждають... але писати не знав шо... далі ще пару годин подрімав... сходив пару разів на базар, тут недалеко... гололід трохи, але розтає купив 20 кг яблук, трохи вдарені, по 10 грн.\кг ще бутиль 3л меду замовив... правильна їжа піднімає настрій... на тому гроші сьогодні закінчилися, повернувся до свого улюбленого ноутбука... навів там трохи порядок... почав наводити... ну і оце зараз підключив Водафон "День без турбот" (раз на тиждень 5 Гб інтернету безкоштовно) просто з ноутбука зручніше базікати, ну і в інтернеті блукати... пробував ще книжку якусь читати, більше кількох сторінок не заходить приблизно так зимові дні і проходять періодично мене кудись витягують на роботу - на поле, чи мішки потягати... коли тепло - частіше, звісно... на роботу у більшості випадків хожу, бо грошей хочеться але сам активно рідко роботу шукаю... якось вона сама знаходиться ще під настрій експериментую на дачі або, коли скучно, можу поїхати на заробітки якось так
А ми продовжуємо торохтіти) нас ніхто нікуди ввечорі не зве) На всяк випадок спитала чоловіка: "Там сніжок гарний, чоловіки вибивають килими...А ти?" - "А я -нєт". І вся розмова. Яблук у нас своїх в гаражі багато, але вони почали в'янути. Я з них варю компот. От компот добрий.