Нє, ну чого зразу робити , а відпочивати на природі з пивком, шашликом... так колись джинси були тільки робою, а стали найбільш ходовими і навіть в ресторанах, на сценах, та на весіллях і театрах красуються
Ні, мене не цікавить, я знаю стільки, на скільки мені було цікаво чи скоріше навіть не цікаво, а так сама ниточка повела )) Так буває ж
...ха-ха нагадали: "свій серед чужих", "свій" , "свій серед друзів", "свій серед модерів і свій серед Св..."
Пістоль фігня... Добре? Справді добре? Бо у мене на столі вже пару днів лежить картинка з павутини, а я досі не мав куди її пристроїти; Ну що ж... Я не дуже і хочу її зараз показувати, але все хай буде по феншую; Попереджаю - @terRen, вона може вам не сподобатися. Тому якщо ви готові ризикнути, то Спойлер: прошу...
завтра буде інтернет у ноутбуці, думаю видалитися з фейсбуку... заодно може і з ЛФ ВСЕ ВЖЕ ПЕРЕБАЛАКАНО
Пречудовенько! і чого ж довго, мене не було? а зараз ви задоволені тим, куди її пристроїли? А взагалі-то йшлося про те, що знаю про @mypucm -а все, щоб ще щось запитувати
Ага, розбігся , з ФБ - можеш видалитися, а з ЛФ - хіба забанять, але все тут залишиться... @Gyppsy , навмисне?