@Gyppsy , до вас не достукатися? Маєте дорогоцінності чи ховаєте "державні таємниці"? і ось тут, я розумію , дійсно, щоб бути в курсі всього ...або хоч час від часу заглянути... писала, що два роки, а насправді десь років зо три, навіть не відкривала форуму, а не те, щоб заходити сюди за логіном. За декілька днів, взнала дуже багато))
@mypucm, який ви хитрий - сам бере і каже, що тільки подивиться, і тут же бере і задає два знаки запитання ) А сам бере солені горішки, банку пива і чекає...)))
Чому ж? Хто хоче - той пише; Ніяких дорогоцінностей і "державних таємниць" нема) Тому я весь тут, як на долоні Сподобалося? ;
Куди, до "дедушки на деревню" ? Та ось хотіла поділитися, що так, а що ні, а нет, не тут то було сиди собі і мовчи... і пий каву
До речі, була колись тут форумчанка Flametta не заходить...мабуть вона на харківфорумі. треба мабуть, ще на "посиденьки" заглянути, правда часу забирає той інет. Капєц...
мені останнім часом і Київстар, і Водафон дарують щомісяця десятки гігабайтів... вже не знаю, куди від них ховатися
Якщо хочете, то можна і до "дедушки на деревню") Це ж павутина, в ній нічого не пропадає. Прийде час і потреба - дійде за призначенням ; @terRen, звичайно ж, ви собі як хочете так і робіть. Але з вами приємно і цікаво спілкуватися. Тому якщо хочете мовчки пити каву, то хоча б смайликами реагуйте;
Flametta на посиденьках зареєстрована. У неї ні одного допису на чорному на харківфорумі Flametta не зареєстрована Часу пішло кілька хвилин ;
Я її на ХФ поздоровляла з НР, вона відповіла. Але щоб вона там писала - мені непомітно. Я трохи пишу - той же самий нік. Ну я ж більш в політиці, хай їй грець)) мене нічого більше якось не цікавить. Як виключення хіба що.
Дякую) Та то я в спецовці... сніг відкидав на подвір"ї, а вона /спецовка/ зручна до такої роботи. То ненадовго... ;
...то чого ж, є і літня така тіпа спецовка - футболка, у нії і шашлик зручно смажити і самокрутки робити, не тільки спецовка для снігу.
Така привітна була, колись вона дописувала... @Silver bullet хай їй грець)) - навіщо ви собі нерви псуєте... де найбільший бруд, і найбільше брехні... я вже не хочу
Ми говоримо про той самий форум? Бо мені вуйко от що за Flametta сказав зі може це тому, що я туди зайшов з передостаннього облікового запису?
Каждый абонент Укртелекома потребляет в среднем 9,1 ГБ ежесуточно (а я думав, що багато сижу в інтернеті)