Як це "ніхто"? Вас же забанили ))) Але це фігня. Головне не перемога, а участь, нє? ; Хоча б цікаво було?
та так собі... в інтернеті хтось неправий... нема особливої мотивації щось людям доводити Принцип айкідо: допоможіть людині впасти там, де вона захоче...
Ну от і добре, що ви не розстроїлися. Не переймайтеся, бо і в житті, і в інтернеті всі неправі))) А, як ніби сказав Тутанхамон, правда завжди одна; View: https://youtu.be/YcY6r-tmMjk
тобто відпрацював? а я прочитала "відрубався" - Ну, і хіба так можна ? О, а це найкраще самозаспокоєння Тіпа допомогли
Десь бачив напис, що ніби шляхта не працює))) А я зараз хоч і селюк, але коріння шляхетне Правда-правда, мені колись старі люди розповідали про нашу родину.
Прочитайте собі підпис під моєю сторінкою: "Нікому ніколи нічого не пояснюйте - кожен все одно зрозуміє так, як йому вигідно." Є люди, які вважають, ніби у них усе погано, і їм чомусь не щастить... і найприкріше - вони не чекають від життя нічого хорошого. А думати треба позитивно, прикликати радість, зустрічати світ з відкритими обіймами, сподіватись подарунків долі...
Я чуть-чуть не погоджуюся "Нікому ніколи нічого не пояснюйте - кожен все одно зрозуміє так, як йому вигідно." Пояснювати можна, і навіть треба, а от доказувати не варто.
Так, саме так, позитив притягує добро і радість... Наприклад мені погано, коли сваряться, коли всі злобні, коли принижують, коли хтось старається показати, що він цар і бог, а насправді пан ніхто...
Нє, не обов"язково Вчитель. Інколи варто пояснити свою думку. Можна легенько і посперечатися. Але ж не тими, хто глухий до чужих слів. В такому випадку і справді варто краще промовчати)