А у мого найкращого друга сьогодні ДН, аж вісім років! А його і мама і бабуся - Оксана. Будемо смакувати пляцком "Гуцулка"
О, Вітаємо! Бажаю йому приємних сюрпризів, хороших друзів, посмішок, веселого настрою і, щоб здійснилися його дитячі мрії. Нехай росте хлопчик здоровим, міцним, мужнім та радісним, колись стане надійною опорою батькам та рідним. Ну, а для Оксан-Ксеній пляцок)) Достатку, радості, любові, більше позитиву і музики) View: https://www.youtube.com/watch?v=wWVvAsOGaJQ
@Gyppsy, добра і здоров'я і від мене вашому імениннику! Хай росте хлопець щасливим в щасливій країні.
Повезли нас взимку на призивну комісію у районне місто Певек, за 100 км. Щупали, слухали, придивлялися... врешті шось вкололи, і зір почав як в тумані розпливатися. Наші кудись поділися, я запізнився на автобус, нікого не знаю, морозяка на вулиці під 40 морозу. Що робити??? Якось попав в гостинницю "Уют", а там переспав на третьому поверсі в кінці коридору на кожусі під батареєю... А вранці то вже поїхав додому. В школу тиждень не ходив... бо нічого не бачив. пощастило)
сьогодні на такому чудо-юді працював... калібрувальна машина... очищує, сортує зерно... тільки в нас без погрузчиків збоку, вручну мішки тягаємо... ото зарядка за два дні треба повного Зіла ячменю очистити (8 тонн, 160 мішків) - на посів вже фермери купляють... ну а мені зарядка, і якась копійка... (якщо нема мізків на дачі заробляти ) View: https://youtube.com/watch?v=L8VdjjJhu7c
Дякую! А крім "Гуцулки" бабусі Оксани був ще оріховий торт, котрий спекла мама Оксана. Та ще й якийсь смачний віскі. Файно було Дякую! Щиро дякую Дай вам Боже щастя! @mypucm, тільки не беріть по три мішки за раз. Бо рівноваги не буде) Беріть по два;
У кого зима, у нас тільки мороз, бо снігу нема зовсім. Як ця "зима" насто*ла...Погодні гойдалки. Побуло тиждень +6-8, нате вам -12. А в ніч -17 буде. І так кожен тиждень. Що там с персиками моїми та клубникою?
Так, погодні "гойдалки" даються взнаки...коли мороз, а снігу немає, то ще гірше... полуниця, в залежності від сорту, може й нічого, вона досить стійка. А в нас зима... а як на початку говорили, що не буде снігу, не буде морозу...ага щас - все маємо...