1) в нас здається трохи більший світловий день 2) якщо темно, значить хай сплять, менше будуть тріпати нерви...
не тютюн! якщо хочете, можу подарувати насіння меліси, заплатите тільки за доставку скільки кг чаїв коштує? і які обсяги можна продати через Нову пошту?
Так це подарунок, чи інвестиція? Хто сказав га-а-а? @mypucm, ви якийсь такий, шо самі не знаєте який! )))
інвестиції бувають у підприємство, у домогосподарство інвестицій не буває тим більше, що ви не власник
якщо хтось сторонній інвестує у ваш город... а через місяць ваша дружина захоче там буряки посадити... гроші на вітер, одним словом
Ви погано читали, або зовсім не читали тему Дружина не може захотіти щось посадити там, де ми минулого сезону разом виділили місце на мою захцянку. Ну, хіба що трошки якихось квітів, щоб було красіво, чи там ранньої капусти десь в кутику. Але і то з моєї згоди Там земля саду, а сад під моїм патронатом ; А у віданні дружини всякі трави - квіти-морква-петрушка-цибуля і інші пастернаки)))
якщо у вас так вдало виходить той тютюн, чому не вирощуєте його круглий рік? зробіть капітальну теплицю, будете отримувати по три врожаї на рік з тієї ж площі
"Отель Калифорния" - непревзойденный шедевр, до сих пор. И музыка, и текст. И офигенный медляк на школьных вечерах и разных прочих дискотеках) ой, йой)) Мне еще их 3-4 вещи нравятся - не все здесь вижу.
А вот моя любимая IMAGINE.JOHN LENNON Где Коммунарец? Насколько лучше был бы мир, если бы все мы просто слышали, о чем поет Ленон. Ее определенно должны услышать те, кто собирается попасть в рай. Самая лучшая песня о любви не для одного, а для всех людей, которые живут как один.
Раю у звиклому і заяложеному понятті нема. Просто є життя після смерті зі навіяло анек) - доктор, а шо буде після моєї смерті? - та нічого особливого. Вас - в морг, в тумбочці приберемо, ліжко перестелимо і покладемо нового пацієнта