Порох фігня, лиш би пісок не сипався))) /знаєте, звідки взялася фраза про пісок?/ Фільм не підходить для ночі. От каву вип"ю і буду цигарки робити від безділля)
О, ні! Я каву п"ю зранку міцну, потім вже слабшу, а інколи і ввечері, але ж не 00:00 - пора спати. Доброї ночі всім!
Неш був видатною людиною, отримав Нобелівську премію за внесок у теорію ігор (один з напрямків математики) загинув в автокатастрофі разом з дружиною у 2015 році у 87 років останнє інтерв'ю Новая газета - Novayagazeta.ru
бачив пару раз... мене не так фільм, як сама теорія ігор цікавить, назбирав книжок, може колись розберуся... там здається Рассел Кроу грає, сподобався ще його фільм "Хороший год"
Солодких снів! А я вже каву допив, тепер включу радейко і трохи побавлюся. Шморг туда-шморг назад - і цигарка готова. Уваги не забирає, і в голові крутиться всяка всячина )))
@mypucm, до речі, про заробітки. Я вже десь на форумі писав - можна вирощувати тютюн, і здавати сировину /листя/. Ніби 1 кг вартує біля 300 грн. І це законно. А якщо самому робити цигарки і їх продавати, то це саме листя у виробі вже буде вартувати більше 1000 грн/кг. Але це порушення закону. Я сам збутом не займаюся, бо і так переживаю, щоб минулорічного урожаю хватило на довше. Може і не дотягну до нового. Прийдеться або переставати курити, або самому купляти. А ви не палите, то при бажанні можете зайнятися. Зараз якраз час починати процес Я вже потихенько готуюся #397 З такими цінами на цигарки скоро не буде за що хліба купити Заняття не складне і цікаве. Долучайтеся, вдвох буде цікавіше)
Ну от, третя ночі... Цигарок трохи наклепав, в голові все більш-менш по поличках порозкладав - тре лягати в люлю)) @terRen, так же ж для жінок можна переробити: Силікон ще не сиплеться))) зі Всім доброї ночі!
Доброго ранку! Файно Пару годин поспав, а відпочив і перезавантажився, ніби на ровері привізся зі @mypucm, підйом, козам світло тре включити! /іду і я, Шанса і Пєтьку з його фракцією розбуджу )/ зі @terRen, для вас міцна кава. А пляцка таки вже нема. Тому пробуйте батончик з велосипедного запасу; Прошу
Добрий ранок люди,потрібні кошти готовий взяти під розписку під% може хтось таким займається,може має знайомихпишіть на вайбер або тел. 0733243423
Прошу пана, Ви вже тут писали і я Вам відповів. доброзичливі балачки... Не витрачайте свій час на баяни. Або шукайте ще десь в іншому місці, або заробляйте самі. Удачі.
Дивно... @Silver bullet, невже ви не потрапляли в таку ситуацію: Стоїш на узбіччі траси перед зеброю, а машини женуть туди-сюди і не думають зупинятися. І тут зліва автівка приторможує і зупиняється. Ідеш по зебрі, глянув на автівку, кивнув, а він у відповідь форами - блим. Ніби привіталися. А тут вже і справа водії згадують про ПДР, зупиняються. Робить.
Але ж в шостій ранку ще темно! Я не витримаю з тотим господарним мрійником ))) зі Всім добра! Пішов я...
Не пам"ятаю солоду, але виспалася)))) Доброго ранку, @Gyppsy , вдалого дня Вам! Дякую! Я трішки меншими філіжанками каву споживаю, але ранкова кава завжди в радість)
до окремих жінок та фраза, мабуть таки пасує , але я притримуюся іншого: Прожиті літа - це наш скарб...у кожному віці є своя краса і чарівність. Життя іде вперед і ніколи й нікому не вдавалося змінити напрям його руху. У кожного віку – на зміну молодечій енергії приходить досвідченість, мудрість похилого віку, а життя добрішає з любов'ю!