@mypucm, ви привели дуже малий перелік. Ще варто би згадати порядність, інстинкт самозбереження, материнські/батьківські почуття, почуття самопожертви... Важко казати, що буде важливіше... Вже в різних ситуаціях бував, а на потопаючому кораблі ще ні))
Досить смішний пункт кивати дякуючи машинам, що пропускають нас на пішохідному переході чи просто. Оце був би номер. "Дякую, що не переїхали, дядю". А все інше і так майже всі роблять - тільки чи робить це нас щасливішими? На потопаючому кораблі мабуть все шукають туалет від страху, а може і не шукають...Яка ввічливість, які там почуття, крім жаху?
1) вдягнути рятувальний жилет 2) сісти в рятувальний човен, якщо є місце, 3) якщо нема човна - знайти щось дерев'яне, що тримається на воді... 4) подзвонити в мнс за порадами 5) ну а може він ще й не потоне
Те, що застали Хрущова, то зрозуміло, ви ж самі написали, що вам - 57, в школі віднімати і додавати нас вчили (Хрущов - 13 жовтня 1964, а Брежнєв - 10 листопада 1982), то як думаєте? Цікавий у вас підхід...)) Так, так буває...десь так, я і думала, а ви просто підтвердили мої здогадки! Ви ж порадили мені читати форум, щоб знати, (що то за партія з відкладенням була, і навіть Silver bullet , яка постійно на форумі була, і то запитала вас), виходить не все тут написано. Відповідно, я вам подала те, скільки я на форумі і скільки дописів, мабуть ви теж не все прочитали раз виникають питання... форум - це книга без закінчення сторінок...
А тим, хто не спить і любить шахи, раджу подивитися міні серіал на 7 серій по 46-67 хв. "Ферзевий гамбіт або Хід королеви" Ферзевий гамбіт Люблю шахи!
шахи нє, скукота... ось мій улюблений серіал Числа (Сезон 1) / Numb3rs (Season 1) (2005) Ukr/Eng — Українське озвучення
Та інколи люди кажуть, що я і сам цікавий) Але й вредний, бо задаю багато запитань @terRen, то ви кого з генсеків застали? ; Я радий, що ви самі здогадалися ) Ви думаєте. З вами мені також цікаво спілкуватися ; От тому і спілкуймося! зі Доброго вечора всім! Я вже трохи покимарив. Тепер буду рахувати слоненят, як той Петрик )))
вмію... навіть колись перше місце зайняв... у другому класі... але після школи не грав, мені нема часу гратися, життя цікавіше
А я вчу внука гри в шахи. З ним цікаво - він думає) Сам я граю на рівні любителя-початківця. Але ходи знаю, і основні правила також)
А що таке життя? Це ж гра /чи як там сказав хтось з великих?/ зі кави хочу... хто ще хоче кави? Я приготую; /але без пляцка, бо вже мусет нема...) /
я в шоці від сайту www.data.gov.ua нічого святого в цих... цифрових трансформаторів... повикладали геть усі державні бази даних в інтернет... куди котиться світ... (
Доброї ночі люди,потрібні кошти готовий взяти під розписку під% може хтось таким займається,може має знайомих
Подивлюсь пізніше... хтось дивився фільм: Игры разумов (2018) смотреть онлайн бесплатно в хорошем качестве | Baskino.club Важкий, але цікавий.
Дуже цікаво наскільки я давня)) здається ще не помічала за собою пороху... Фільм дивіться... нащо вам ті слоненятка