Доброго раночку! «Хто володіє інформацією - той володіє світом». Автором цього відомого висловлювання є Натан Ротшильд - англійський банкір, бізнесмен і фінансист єврейського походження, а сказане воно було більше двох століть тому."
Кава обов"язково, але з цигаркою; На початку дня тре слухати на повному звуку Свиридова View: https://youtu.be/B8r7iF39fx4 А затишок і ностальджі буде ввечері Може...;
Знаю такого, який курив одну за одною, а кава звісно з цигаркою, а це ще більша шкода здоров"ю.... кава в міру корисна, а цигарки кидайте, вам внуки радять, а «устами немовлят глаголить істина» Нє , від Свиридова, вмить ранкова сонливість пропаде
Блін, @mypucm, це не слухати - це дивитися треба)) @terRen, ми все одно всі помремо. Дуже хочеться, щоб тільки не нарушалася черга. А я вже в черзі попереду стою) Так що все норм;
@Gyppsy , дурне ви кажете... всі, та у кожного свій час, і прискорювати його не варто, а ще щоб не в муках( от "дуже хочеться", а для того, щоб так було, треба і самому дбати про чергу, і не нам знати де стоїмо - попереду, десятим, сотим, тисячним....
От тому Ігорко Тальков і каже ще раз запощу, перепрошую за баян View: https://www.youtube.com/watch?v=OgViXzIBan4
вода в них є, тюки є там... самі солому смикають, шуби в них є, битися, скакати місце є... як будуть скарги... почую мабуть
Так я ж і кажу: А я вже в черзі попереду стою) І намагаюся дбати про чергу. Ви праві - і не нам знати де стоїмо - попереду, десятим, сотим, тисячним... Ну а як воно буде? Казав сліпий - побачимо, хто вночі краще бачить (м) ;
@Gyppsy Так і він у свої 34 роки не знав: Понимаешь, ты не знаешь, где найдешь, где потеряешь. Не живи в экстазе и не будь ханжой. Нет, не знаешь, ох, не знаешь, где найдешь, где потеряешь. Верить надо в разум, ну а жить — душой! Не смотри на меня в ожидании. Я не знаю, Как словами тебе объяснить, то, что чувствую сам. В океане непонимания на удачу плывет мой корабль, потеряв паруса. И растаяли где-то мечты, как дым сигареты, И друзья после нескольких бурь оказались на дне. Так вот, мой друг. Ну а ты за советом постоянно приходишь ко мне Не смотри на меня с состраданьем, я не болен. И судьбою своею доволен, доволен вполне. В океане я, все же, на воле. А в опасности воля дороже, дороже вдвойне. Не выкраивай жизнь под себя — дело пустое. И не мучайся в поисках брода — в огне брода нет. Так вот, мой друг. И пугаться не стоит. Вот и весь, вот и весь мой совет. Понимаешь, ты не знаешь, где найдешь, где потеряешь. Не живи в экстазе. Этот мир с ума сошел! Нет, не знаешь, ох, не знаешь, где найдешь, где потеряешь. Верить надо в разум, ну а жить — душой!
Про це десь на форумі цікаво описав мусет ІгорМ. Якщо хочете - спитайте у вуйка; Там ключові слова "одна свічка, одно Євангеліє, одна молитва *** на двох"*** Від них і відбивайтеся;
Гарного дня, радісних і щасливих подій вам! View: https://www.youtube.com/watch?v=yBMeoIRLU9U а я на роботу....
А мені вже 57. І все одно не знаю. Вже і мільйонери з мого року вмирають ))) І декотрі з них аж в 57 зрозуміли, що файний годинник може бути і в пластмасовому корпусі. І він нічим не гірший від того, котрий в золотому і на платиновому браслеті. Головне - щоб показував те, що є насправді; За телефони я взагалі промовчу; ДЕТАЛЬНІШЕ Я цей текст знаю напам"ять ;