@mypucm -е, у нас Новий рік, вже давно прийшов Хіба ось за китайським календарем він прийде 12 лютого
О-хо-хо, вже такий старийдавній ))) веселість буває різна, а музика, яку ви зараз слухаєте, що вам дає? хіба не веселість? Згідна, на всі 100500 відсотків))
а в нас насипало снігу мело весь день вчора, сьогодні...але зараз бачу-пішов дощ. Так, міжнародну політику розкладував по поличкам) і мене веселив дуже, коли підкидував гебрейські танці в ютубі). Він мене чогось на Хайфу все направляв)) Бувало, ввечері, я вже без сил, голова пухне від проблем, заходжу на хвилинку до ЛФ, а тут Юрко підкинув "7-40" - і пішли танцювати сиві дідки...я йому, до речі, і казала, що з задоволенням на таке дивлюся. Засміюся, настрій покращиться) Я на нього не ображалась, і його не ображала упаси бог... тільки важко було інколи розібрати, що пише, все ж такі стара хвора людина. Але ж не настільки стара, щоб помирати. Царство небесне Юрію.
А ми з дружиною на 13 лютого запрошені на ювілей, 50 років родичу Зійдеться велика родина Має бути файно Може;
На роздуми наштовхує спокійна музика, а весільна, українська народна більшість весела і танцювальна, то які там роздуми? Радість - це стан душі, радіти можна тихо, навіть без найменшої ознаки, просто може розпирати груди від радості.
Я весільну і танцювальну музику слухаю на весіллях і на танцях. І слухаю "сквозними вухами" /так інколи каже мій знайомий/) Це коли в одно вухо залітає, а іншим вилітає)))
Ой, не правда, вона влетіла, ще покружляла( ноги самі до танцю понесли), і аж тоді вилетіла На то воно весілля
Шось не пішла нині розмова за гроші... @mypucm, а тоді, коли вм ввечері пішли заробляти - щось получилося? /Боже борони, я не цікавлюся сумами заробітку, просто питаюся, чи ви взагалі щось таки напімпали тим насосом? /
справа не в одному вечорі, мені просто неясно, що я роблю в інтернеті раніше шукав інформацію, тепер її вже стільки, що... а просто так базікати мені нецікаво
Так от, за гроші Я в темі про тютюн згадував про знайому квітникарку, вона мені позичала лампу для підсвітки розсади. Молода жіночка, мама двох маленьких дітей. Вирішила трохи зайнятися квітами. Потім пішли всякі мандарини-виноград. Вона до справи підійшла серйозно. Захоплення переросло в доповнення до сімейного бюджету. І це в принципі не виходячи з хати Так що можливості є, було би бажання ;
Багато хто на ЛФ "живе" тільки мовчки - гостей багато. А на кшталт того, хто саме - я не цікавлюсь. Нащо мені чужа інформація? У мене є одна сусідка на дачі - вона все знає про всіх, хоч вони там побудувались 5 років назад, а то і менше...Знає людей більше ніж я, і про людей, ніж я - яка 20 років там)).Дивує мене.
Доброго ранку Інформація, котра доступна всім, чужою не буває. Чужими бувають тайни і секрети Просто є люди, котрі збирають інформацію і її подають в потрібному і вигідному для них світлі. Там дуже тонка грань між правдивою інформацією і плітками. Там все подібне більше на вигадки. А є люди, котрі збирають інформацію, її обробляють /аналізують, перепровіряють.../ і роблять висновки. Потім, при потребі, діляться цією інфою або використовують її в своїх цілях. При цьому вони посилаються на джерела. Це нормально. А сама інформація - це потужний ресурс. "Хто володіє інформацією, той володіє світом" – мусет Черчіль? чи Трумен? чи Геббельс?