доброзичливі балачки...

Discussion in 'Всяке різне' started by mypucm, Feb 27, 2019.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Все норм;

Могло бути і гірше, але обійшлося :yahoo: ;)

View: https://www.youtube.com/watch?v=OgViXzIBan4

• Оптимістично Оптимістично x 1
  2. terRen

terRen Дуже важлива персона

• Інформативно Інформативно x 1
  3. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Тобто, до божественного)
    Хоча скоріше не мозок, а розум людини.

4. terRen

О-хо-хо, вже такий старийдавній :hi:))) веселість буває різна, а музика, яку ви зараз слухаєте, що вам дає?
    хіба не веселість?:dance3:

Згідна, на всі 100500 відсотків)) :good2:

5. Gyppsy

Веселість? :scratch_one-s_head:
    Мабуть нє... Скоріше радість.
    Навіть і не радість, а спокій.
    І ще наштовхує на роздуми...

6. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

а в нас насипало снігу :facepalm:мело весь день вчора, сьогодні...але зараз бачу-пішов дощ.
    Так, міжнародну політику розкладував по поличкам) і мене веселив дуже, коли підкидував гебрейські танці в ютубі). Він мене чогось на Хайфу все направляв))
    Бувало, ввечері, я вже без сил, голова пухне від проблем, заходжу на хвилинку до ЛФ, а тут Юрко підкинув "7-40" - і пішли танцювати сиві дідки...я йому, до речі, і казала, що з задоволенням на таке дивлюся.:)))
    Засміюся, настрій покращиться) Я на нього не ображалась, і його не ображала упаси бог... тільки важко було інколи розібрати, що пише, все ж такі стара хвора людина. Але ж не настільки стара, щоб помирати. Царство небесне Юрію.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Gyppsy

А ми з дружиною на 13 лютого запрошені на ювілей, 50 років родичу
    Зійдеться велика родина :yahoo:
    Має бути файно
    Може;

• Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  8. terRen

На роздуми наштовхує спокійна музика, а весільна, українська народна більшість весела і танцювальна, то які там роздуми? Радість - це стан душі, радіти можна тихо, навіть без найменшої ознаки, просто може розпирати груди від радості.

9. Gyppsy

Думаю, що це ще маловідомий форумчанам
    Юрій Сидоряк

10. Gyppsy

Я весільну і танцювальну музику слухаю на весіллях і на танцях. І слухаю "сквозними вухами" /так інколи каже мій знайомий/)
    Це коли в одно вухо залітає, а іншим вилітає)))

11. terRen

Ой, не правда, вона влетіла, ще покружляла( ноги самі до танцю понесли), і аж тоді вилетіла :mocking:
    На то воно весілля :drinks:

12. Gyppsy

Шось не пішла нині розмова за гроші...

@mypucm, а тоді, коли вм ввечері пішли заробляти - щось получилося?
    /Боже борони, я не цікавлюся сумами заробітку, просто питаюся, чи ви взагалі щось таки напімпали тим насосом? /

13. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

справа не в одному вечорі, мені просто неясно, що я роблю в інтернеті :dntknw:

раніше шукав інформацію, тепер її вже стільки, що...
    а просто так базікати мені нецікаво :dntknw:

14. Gyppsy

Нє, відпочивати також треба.
    А побазікати також інколи навіть корисно, що нє?

15. mypucm

інколи корисно, згоден

16. Gyppsy

Так от, за гроші
    Я в темі про тютюн згадував про знайому квітникарку, вона мені позичала лампу для підсвітки розсади.
    Молода жіночка, мама двох маленьких дітей. Вирішила трохи зайнятися квітами. Потім пішли всякі мандарини-виноград.
    Вона до справи підійшла серйозно. Захоплення переросло в доповнення до сімейного бюджету. І це в принципі не виходячи з хати
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

Так що можливості є, було би бажання ;

• Зе бест! Зе бест! x 2
  17. mypucm

на ЛФ живуть переважно наймані працівники і пенсіонери...

підприємці живуть у фейсбуку мабуть

• Смішно Смішно x 1
  18. Gyppsy

у вайбері)))

• Смішно Смішно x 1
  19. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Багато хто на ЛФ "живе" тільки мовчки - гостей багато. А на кшталт того, хто саме - я не цікавлюсь.
    Нащо мені чужа інформація? У мене є одна сусідка на дачі - вона все знає про всіх, хоч вони там побудувались 5 років назад, а то і менше...Знає людей більше ніж я, і про людей, ніж я - яка 20 років там)).Дивує мене.

20. Gyppsy

Доброго ранку

Інформація, котра доступна всім, чужою не буває. Чужими бувають тайни і секрети ;)

Просто є люди, котрі збирають інформацію і її подають в потрібному і вигідному для них світлі. Там дуже тонка грань між правдивою інформацією і плітками. Там все подібне більше на вигадки.

А є люди, котрі збирають інформацію, її обробляють /аналізують, перепровіряють.../ і роблять висновки. Потім, при потребі, діляться цією інфою або використовують її в своїх цілях. При цьому вони посилаються на джерела. Це нормально.

А сама інформація - це потужний ресурс.
    "Хто володіє інформацією, той володіє світом" – мусет Черчіль? чи Трумен? чи Геббельс?

а де твій аватар? :)