Холмс неправий. На людському стриху нема зайвого хламу) Кожна річ має своє призначення і час до використання. @mypucm, ви хіба не помічали, що як тільки щось викинете на смітник, то через пару-тройку днів воно стає вам дуже потрібним?; Або як тільки почистили корзину на столі компа, то відразу вам потрібний видалений файл? Хоча я погоджуюся - при потребі можна зробити чи придбати інше, чи прочитати/вивчити знову, чи знайти свіже в інтернеті. От тому стрих має бути вмістимим і зручним в доступі. /це стосується і "бошки", як каже наш форумний лінгвіст ;/ зі Всім добра! Пішов я бавитися...
ну а ви помічали, як комп гальмує, коли переповнений різним хламом? або коли є інформація, яка зберігається вже кілька років, але не використовується?
Якщо все поскладано по своїх місцях, то комп не гальмує; Для того є функції Перевірка, Дефрагментація, Архівація, Оптимізація... Ну і Очищення. Це як кожний день помитися і почистити зуби; Та й комп не мозок, це залізо, потужність якого обмежена кількістю байт. Чим більше байт на жорсткому диску - тим краще, тим більше всього поміститься Так само і на стриху, і в голові; Чим більшим побудований стрих чи кладовка - тим краще, тим більше всього поміститься Чим більше одержуєш інфи, тим більша площа кори головного мозку, тим краще, тим більше всього поміститься Але побутовий комп, чи там звичайний стрих/кладовка від самого початку обмежені зовнішніми стінами /кількістю байт чи метрів кубічних/ А мозок може розвиватися практично до безкінечності. Треба тільки не лінуватися і по мождивості весь час всі функції тримати в тонусі; Короче, Холмс неправий
1.не хочеться нікуди їхати на заробітки 2. а тут, наприклад, тягати цілий день мішки за 200 грн. - не те щоб погано, але безперспективно 3. І на таку роботу зимою не гукають
Буває і сумно - таке життя. А вам що, завжди весело? Бувають і дописи невеселі, новини сумні... Наприклад про НОТОЦО
Доброго вечора! Зима. Лютий, лютує... View: https://www.youtube.com/watch?v=q4UKIqhgRuY&feature=emb_rel_pause
Долучатися слухати? Люблю, слухаю, і всі оцих 20 пісень знаю напам"ять. От тільки чого вони Марічко і Галя з маленької букви написали?
Мені напевне взагалі дуже рідко буває весело... Я вже досить старий давній, щоб веселитися) От радісно буває часто /ттт/. І найбільше радості приносять внуки. Ну, і діти часто радують... Спілкування з людьми приносить радість, всякі заняття. Сумно також буває часто... Ви праві, Буває і сумно - таке життя. Так, Юрій Сидоряк був цікавою людиною...