За @VasMT не знаю. @ІгорМ забанений на постійно. Його і так довго терпіли. Там все по заслугах; @ІгорМ тепер інколи на Дівочі Посиденьки заходить. Там дівчата також ефектні
Ого, навіть не думала, мабуть там політика замішана була..? А найбільше мене здивувало, забанення "пані О. з лінійкою", аж цікаво стало
А "пані О. з лінійкою" мусет ніхто і не банив. Може хіба сама суїцид вчинила... Було і справді цікаво. Замішано було все - політика, вівці, коні, люді і тисячі орудій...))) Ну і "пані О. з лінійкою" з ІгорМ по центру арени))) Режисер також гарно спрацював - дав можливість всім грати експромтом; На форумі треба жити;
Мусет в темі про Зеленського цей батл. Хоча тоді багато чого писалося і в сусідніх темах. На форумі треба жити; зі @mypucm, якщо і справді кортить, то запитайте у вуйка останні дописи "пані О. з лінійкою". Від цього і відбивайтеся;
Розумію, що: ...щоб бути в курсі подій, але я не знаю, хто ж то такий вуйко? Нє, все перечитувати і я не хочу, тай не маю на те часу і охоти, я і так вже тут зависла Просто питаю, як про людей, більш радує, що всі живі-здорові, де б вони не перебували/спілкувалися. Бо як не політичні, то релігійні розбірки, а тепер ще й Ковід додався... Кого?
А на маєш... Галичанка не знає, хто такий вуйко! Світ такого не видів!!! /стрілятися вже не буду, бо тре економити патрони - ХЗ, як воно далі буде;/ Вуйко це Останнє, що я читав за "пані О. з лінійкою" - десь в європах пиляє чужі нігті. Чи правда, чи ні - не знаю. Я не уточнював - воно мені тре?
Хто такий вуйко знаю, я не зрозуміла хто такий той форумний вуйко , про якого згадали . Точно, і мені не тре... знаю з її же розповідей, і про роботу за кордоном, і про чоловіка, і про дітей. Була у мене знайома, а її землячка, тому знаю звідки родом. Просто дивним те, що вона була активна модераторша, і тут таке - о на маєш...
і перевіряйте свій рівень знань з історії і літератури Тест ЗНО: упізнайте видатних діячів культури, освіти, політики по фото й підказках
Так і ІгорМ не хурум-бурум... У нього передостанній дан чи то модера, чи то когось подібного... Та й стаж... Та ще й натура вредна... От і сталося що сталося. А може в цьому ІгорМ і не винуватий, а просто так співпало?
Я цигарки клепаю у вільний від спілкування час) Ну і між тим всім трішки тіпа працюю - завтра складний день, тре підготовитися
Нє, ну хто вам заважає цигарки клепати, хоча можна і без них... хіба , якщо воно дає дохід. А ж українську народну пісню любите? знаєте? ось перевірте себе на скільки!
А якщо не дає дохід, а тільки розхід, але приносить задоволення - то шо, тре собі відказати в цьому задоволенні? ; Я дуже люблю українську народну пісню. От тільки що запустив плейліст Долучайтеся)