Ну, добре, нех буде кав"ярнею... несіть філіжанки, тястечка, цвібак, можна і андрути прихопити Ох, а ви не були колись на форумі "Відпочинок за кавою у Львові" ?
Прошу) Все самопальне /крім кави, але кава Львівська ;/ Легше сказати, де мене не було... Я і по відрядженнях мотався, і на іноземних язиках штокав )))
...і чого ото хати не тримався)) " Всюди добре, а дома найкраще" View: https://www.youtube.com/watch?v=bsO22q30lY4
То ви там маєте зустрічати і форумчан з Львівського форуму? White Snake , Evg , Latana Royal , bayard, NorthWind , Konek Gorbunok , comanche, Alias , Dzeko , GR_ і інших, яких не згадала? Може вони там і під іншими ніками.
Блін, як все запущено... /перепрошую, це емоції ;/ зі Але я тепер дуже рідко туди заходжу... А консерви мабуть вже і постріляли)))
Львівпорт - не знаю, а KARABIN - не знала, що він там, але він і тут буває часто, хіба нє? Цікаво, як Alias поживає , хороша дівчина була, а може вже заміж вийшла.
))) ; Alias і справді хороша. Я любив її піддражнювати; Минулого року я запрошував її до розмови, але вона чось не йде... Може часу не має, може бажання? Та й робота у неї, вона /робота/ впливає й на коло спілкування. Он, і @VasMT мовчить... Хай у них буде все добре!
Так, колись вона і часу мала більше і звичайно робота... принаймі були на той час такі зміни. і чого @VasMT мовчить? Він бачу, нарешті аватарку змінив... А де подівся ІгорМ ?