доброзичливі балачки...

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем mypucm, 27 лют 2019.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

То колись по селах на стриху був сіновал, і літом можна було спати, а коли дощ, то взалі романтика
    А тепер села стали паньскуваті, хати високі і фік з два дістанеш вилами з оберемком сіна аж до дверок в фаєрмурі;
    Тому порядні селюки для сіна будують стодоли. Або просто ставлять копиці і їх накривають.
    Хоча по стрихах на старших хатах і стайнях таки ще дехто тримає і сіно, і солому, і мішки з комбікормом )

• Інформативно Інформативно x 1
  2. terRen

terRen Дуже важлива персона

Йо-й, жах о_О , я змарнувала дрібку часу тим читанням, яке то дурне писало...:scratch_one-s_head: може і є дещиця правди в тому, все таки, як кажуть:є люди, а є людиська. А про СТРИХ там, так і не згадувалося, хіба про горище і про стріху...
    і зовсім воно не актуальне, бо на відміну від @Silver bullet (здається вона з Харкова, якщо не помиляюся), я хоч і народилася у Львові, але за тим описом на галичанку не тягну (принаймі мої знайомі так кажуть:mocking:)
    Десь ще в просторах інету гуляло, якщо ти галичанин, і там перечислення було, що він мав обов"язково знати, то я знаю всі ці назви, і назвиська :)

• Смішно Смішно x 1
  3. terRen

... так, я вже зрозуміла (бо ви толком і не відповіли :mda:), що стрих, на якому дехто тримав сіно, а дехто використовував як сушку для білизни, ви маєте мансарду :cofee::vinsent:

4. terRen

5. terRen

Перший допис цієї теми створений mypucm, 27 лют 2019 і списано було 52 сторінки, називається прийшла :mocking: і за три-чотири дні списали аж 10-ть, і маємо на сьогодні, 30.01.2021 вже 62-гу. Капєць, пора втікати...:scratch_one-s_head:

6. terRen

• Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  7. Gyppsy

За "Перевір, як добре ти знаєш Львів та доведи, що ти містянин, а не турист, - ТЕСТ" навіть не беруся, бо я все більше переконуюся, що я у Львові або гість або турист. Короче, село )))
    Я і досі інколи називаю вулиці ще радянськими назвами /в ті часи я вчився у Львові і жив в гуртожитках/. Тепер дуже-дуже рідко буваю у Львові, хіба зрідка проїздом або по великій потребі.

За "І сміх, і гріх: як добре ти знаєш традиції галичан, - ТЕСТ" сказали, що досить непогано. Зблудив на стрижці і на покровительці закоханих.

8. Gyppsy

Чому втікати?
    Вам тут не комфортно?

9. terRen

Прийшла, і як справжня галичанка :))) "настрочила" 10-ть сторінок :meeting: , а ще
    @mypucm -а "змело" до роботи, мож то я винна :mda:, от балакав собі тут, балакав-мріяв... :popcorm1:

10. Gyppsy

З @mypucm -ом таке часто буває.
    Причини різні.

11. terRen

Людина настрою чи людина обставин... буває, добра і достатку йому бажаю!

Останнє редагування: 31 січ 2021
  12. terRen

Доброго здоров"я і затишку усім Доброзичливцям! І в холодну пору року, нехай йде тепло від рідних, друзів, і просто знайомих...

View: https://www.youtube.com/watch?v=qPA5YBm6PeI

13. Gyppsy

14. Gyppsy

@mypucm, вітаю!
    Я вже два рази з вами вітався)

Чо мовчите? Воду возите, чи шо? ;)

15. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

я - інтроверт, не люблю базікати :dntknw:

• Смішно Смішно x 1
  16. terRen

...а не базікайте :mda: - пишіть... :mocking:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Gyppsy

Йой, та тут всі мають якийсь ґандж... Ну то шо, взяти і форум закрити, чи шо? ;)
    Ну то хоча би мруґніть.
    Бо он @terRen переживає і бажає ;

18. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

так це ж Львівський форум, я тут тільки подивитися :)

• Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  19. terRen

Та то не лише тут, а взагалі... :boast:
    @mypucm -е , то не музей, і не виставка, і навіть не ринок сільськогосподарського товару... :meeting:
    Подивитися він прийшов... :) я тут за тих декілька днів подивилася, і бачу нічого не змінилося;один пише, десять читають, а ще сотня спостерігають... :read::cofee:

20. Gyppsy

Так ЛФ - це ж кав"ярня :yahoo:
    Тишина і спокій;

Он, на харківському - крик, гам, всі кричать, перекрикують, ніхто нікого не слухає...
    Мене там відразу голова починає боліти і тиск піднімається )))

• Смішно Смішно x 1
а де твій аватар? :)