Дуже схоже і в мене. Розумов то все переробив би. І як заробити знаю і де. Але сил катастрофічно не вистачає. Треба підзарядка, не інакше. Які дієві способи знаєте?
Здається, що @olexandrr , розмірковує , як @mypucm , але у першого немає сил, шукає підзарядки, а в другого сила є і кілограми скинув би, але де заробити не знає.
Прекрасно сказано! Я сі не натішу Перепрошую, що пхаюся до розмови, але були часи, коли форум буксував і глючив по чорній силі) Але від цього також була користь - поки завантажувалася сторінка, то можна було на стриху випити каву з цигаркою або обдумати-передумати, ШО писати і чи взагалі варто це писати))) Так що все норм; Інтуїція мені підказує, що робота форуму змінилася через ваше, @terRen, повернення
@Gyppsy відповідаю @mypucm та шукаю відповіді взагалі) А переробив би роботи багато, а Львівський форум як на мене то працює як треба.
@mypucm, підйом! Хватить мріяти, тре шось робити!))) Я вже кілька цигарок нині зробив;[/QUOTE] Та не мучтеся... хоч розумію, що думка закрадається, бо ніч була, робота невідомо яка і де... @mypucm , мабуть господарку свою розпродує , і гроші будуть, і можливість потім їх заробити.
@olexandrr, не хочу Вас повчати, але коли комусь відповідаєте, то або цитуйте допис, на котрий даєте відповідь, або пишіть нік з собачкою /так як Ви це тепер і зробили / Так буде зручніше для всіх;
На жаль, зараз не маю, а були часи накатувала кілометри... То добре, що маєте, від їзди на ровері сплошна користь
Може @mypucm влаштувався колеса перебортовувати, в автівках шини на літні міняє? Он як насосом пімпає)))
Тут @MARTINI визнаний роверіст А я за один присіст більше 50 км ще не накручував. Пихтів кілька годин. Правда, потім з друзми до півночі посиділи, чвертку випили, а на ранок в шостій підйом і знову крутив педала 50 км, вже назад))) / про це десь є тема, мусет в Велодоріжці або в Карантині/ @terRen, скоро весна-літо, так що ровер тре мати;
Ага, так колись вже було . Пам"ятаю навіть таке, що щось там "полетіло" (правда не знаю куди ), але потім "повернулося" завдяки @MARTINI , а поки ремонтували, то ми користувалися "Форумом Запаскою" Цікаво, а що у вас там на стриху, кав"ярня? Чи майстерня? Дякую! Приємно, що ви так думаєте, та то лише співпадіння
Людоньки, львів"янка не знає, що у галичанина-селюка може бути на стриху!!! Світ такого не видів!))) @terRen, а можна вам задати особисте питання? Дякую. Ви корінна і справжня львів"янка, чи трохи їздили чи й досі їздите "на село"? Бо я селюк до того самого кісткового мозку Я у випадкові співпадіння не дуже і вірю; Вірніше, зовсім не вірю)
Не стріляйтеся - живіть, я лише тихенько запиталася Тому, що світ не видів такого, щоб на стриху пили каву. Якщо ви "селюк" , як себе називаєте, то мали б знати, що по селах на стриху був сіновал, і літом можна було спати, а коли дощ, то взалі романтика... Хіба не знаю, де то ви живете, які там у тих селах СТРИХИ
Во, таки вуйко знайшов те що я колись написав для @Silver bullet . Бачу, що це також актуальне і зараз ;