@LeonidWelet Колись відписувався на рерихівському форумі і там теж сказав, що про них думаю і не буду заходити. Але вони почали мені відписувати і сварити, і я відповів. Відразу звинуватили у брехні за те, що повернувся. То щоб у вас не виникало бажання мені насолоти, відповім на нейтральній території. Тут вже @mypucm писав про безкоштовний інтернет, як і я. А зараз у мене такий от обмежений трафік. Якщо треба записати відео, то йду на вайфай. Отак і живу, не плачу)) А тут про ціни на хати Ми довго шукали хату поближче до Рівного, щоб батька після інсульта вивозити на літо. Потім там навіть зимували. Тепер я. Так захотів Той, від якого все залежить... бо місце це однозначно не просте... Але це вже інша історія)
Погано. Не такі вже і великі гроші, але ж треба мати хоча б хату на заставу під кредит? А заробити на нормальну сучасну хату випадковими заробітками немислимо. Хіба що почку продати?
1) причому тут кредит чи застава, мова йшла про заробити 2) "нормальна сучасна хата" мова йшла про терміново, можна без джакузі і євроремонту 3) чим погані випадкові заробітки? 4) чому одразу почку? маю 80 кг ваги, можу заради грошей кілька кг зайвого скинути
Повторюся - так заробляйте!) А вам то лєнь, то дощ, то коза в яму впала, то ср@ка-мотика))) Та й так не буває, щоб в моменті заробити на хату. На це йде десяток років. Важко було вам в дитинстві вивчити віншування і піти з колядою до сусідів, до родини, до дівчат поколядувати?
Ті дві частини треба примирити, бо чомусь вони ворогують за вас цілого. Чому? ...десь так! Я б перефразувала:не у великих грошах щастя.
А я в майбутньому хотів би щось на кшталт от такого Спойлер: Спойлер Але вже як воно буде - побачимо... ) Може;
Засівав, що аж за решітку потрафив, але ж він суддя, там сіють чи то жнуть... "хто копійками, хто гривнами, хто доларом..." У всьому потрохи, а загалом він же написав: ...ось і вся відповідь. Людина мусить бути цілісною
Випадковими заробітками на хату не заробиш, хто-хто у вам @mypucm відому, як нікому. А щоб скинути свою зайву вагу від 80-ти, то є можливість заробити не випадковою, а стабільною працею - світ широкий, якщо здоров"я позволяє.
Удачі! Бережіть себе! зі Вечір на дворі, люди по хатах сидять, а @mypucm пішов працювати! Може і якраз такими темпами на котедж заробить )))
Ну і трішки Ваенги; /@medwedo berlogsoni, я пам"ятаю нашу розмову за Ваенгу, але я і направду ще не зустрів аналога цій пісні на мові/ View: https://youtu.be/j8Pm14T649c