Як це мені нічого робити? Я бавлюся. Інколи курю по взрослому. ))) Знали б Ви, скільком дівчатам і хлопцям на ФБ я дав лінки на Посиденьки і в автоклуб ))) Дехто послухався і справді їм це допомогло. А закликати сюди? Для чого? Сюди приходять самі. Тут, по суті, нема життєво корисної інфи. Хоча багато хто з гостей, котрі тут гуляють - мої знайомі. Теми не закінчаться, поки сюди приходимо і реагуємо на дописи. Дивіться, скільки ми сьогодні списали паперу і чорнила))) @mypucm, а я от поки що не бачу, на чому б нам з Вами посваритися...
Тоді не придали значення всяким ОК, ВК, а пізніше і ФБ. Все нове цікаве. А будь-які перетурбації супроводжуються втратами.
як це? Ну дякую вам. Я розпинаюся в "Саді, городі", наставляю на нові гарні сорти рослин, на нові сільгосптехнології. А ви берете і кажете. .
Та то було як два ворогуючих табора, тільки одиниці спілкувалися нормально. А саме цікаве в тому, що одні вважали себе господарями, а інші що вони також не гості.
Вам @mypucm нижче відповів @Silver bullet, а якщо хочете, то загляньте на київський дачний. Може вам воно підійде по саду-городу Форум дачников Украины. Восстановим озоновый слой на 6-ти сотках! - Powered by vBulletin
Скажіть, хто-небудь ще відчуває покращення настрою в новому році, підйом і відчуття, що ми позбулись чогось дуже небезпечного. Я встаю з радістю і лягаю, а чого це - хто зна.
Все нове нас насторожує, та до всього людина звикає. У кожної соцмережі є свої плюси і мінуси, а ще інет забирає дуже багато часу, але десь він служить відпочинковим майданчиком
Це дуже добре, що у вас таке піднесення, таке відчуття, щось таке ваше внутрішнє, так тримати! Хоча я не знаю чого ми позбулися, або я щось пропустила? Війна триває , Ковід не згинув і ще скоро не згине, при всьому нашому бажанні, цілий рік живемо від карантину до карантину... Я не падаю духом, вірю в краще, піднімаю настрій собі та іншим , радію ранку і дякую за прожитий день . А взагалі всього багато відбулося за цей час.
я сьогодні чистив ноутбук від зайвої інформації... видалив пару гігабайтів відео про ковід... і ще два десятки посилань на ролики на ютубі. які не встиг подивитися... сподіваюся не знадобиться ще сонячна погода додає настрою
О, бачите ще одна форумляночка-старожилка сюди заглянула Яська Березнева , і MARTINI провідав "балачки", так ще трішки побалакаємо і люд збіжиться
Чосом не те що один день, а навіть година/хвилина може змінити якщо не все, до багато, а тут 26 днів.