Ну, у випадку зі споглядачкою була розроблена і застосована ціла багатоходовочка))) Не впевнений, що вона /багатоходовочка/ стала причиною, але відтоді пані з лінійкою десь пропала В кінці минулого літа-восени. Хворів, лежачий... Катрени від НОТОЦО
То так ніби фільм друга серія, але з іншого серіалу))) Згідна на всі 100 відсортків, але крім церкви, там місце розмови з Богом.
Порядок має бути з речами))) На форумі більше пасує творчий безпорядок; А щоб в ньому розібратися, то на форумі треба жити (с) ; Кого, @manur -а? Ще ні Видатні користувачі | Львівський Форум
пояснюю ще раз: БАЛАЧКИ - це неглибокі розмови, саме тому вони ДОБРОЗИЧЛИВІ часто ж буває що якусь тему треба розвити для цього і існують спеціалізовані розділи - щоб там сперечатися в своїх темах, і не заважати людям з іншими тараканами
Шо, @mypucm, Ви хіба не в курсі? ))) Тоді якраз один скандальний юзер одержав вічний бан. Правда, причина там притягнута за вуха Але є пункт 0.0.0 Правил форуму. Він непорушний )
Йой, @mypucm, не шукайте шкварків... ) Можна просто не читати люзних дописів, а підтримувати розмову тільки зі своїм співрозмовником;
якось пропустив коли мене забанювали, я думав, може й справді заважаю людям спілкуватися а вони й самі розбіглися
Йой, так я ж не казав, що вітатися з людьми треба під час служби ; /хоча сам інколи пошепки вітаюся або відповідаю на вітання. Грішний єсмь /
А ще було стільки цікавих юзерів депортовано з Острова... Але вони мусет не прижилися... З харківського також інколи заглядають по потребі ;
вам все одно нічого робити, може придумайте якихось цукерків тут, щоб з фейсбуку хоч півсотні нових людей на ЛФ перейшло... бо одні й ті ж... обличчя тут... теми цікаві закінчаться... скоро сваритися почнемо
так вони його поглинули... і не змогли перетравити це ще до мене було чи то другий форум був... какава якась