Так, доки не було facebook, Instagram, Twitter... багато людей знаходили спілкування на форумах, тому було шумно, весело, і "баня" працювала. ...ага, пишуть, пишуть... Форуми мають свої переваги, всі ховаються за ніками, і часто пишуть те, чого під своїм справжнім ім"ям не дозволяють собі.
Фейсбук мені особисто (як сторонньому глядачу) дуже нагадує базар, з якого швидше треба зникнути, і де ти в небезпеці. Форум - це кав'ярня. Хочеш - сюди будеш заходити, хочеш в іншу. Кого хочеш ігнориш. В друзі до тебе ніхто не набивається.
та да... я у фейсбуці буваю лише тому, що всі з мого міста туди пішли... новини там, оголошення... страшенно незручна для спілкування платформа
Evg , прийшов пізніше, і на форумі, а особливо в "Балачках" він був позитивом і генератором, мабуть десь так. І до речі, спілкуємося і по сьогодні, а ще Latana Royal , Konek Gorbunok , Hyligan , manur , Dzeko , Silver bullet , lia lemony, medwedo berlogsoni , prius, Capitoshechka ,mypucm -просто , hrim .., а ще старожили форуму Boris_Kiev , Іспанка , KARABIN , Liliyah Romanova , VasMT ,Coffe13, Bambook , Alias , Мих , Un.Known , Оля , comanche , Romko, Locke , Солоха Конотопська ...і багато-багато інших, а ще більше було до розколу форуму, бо деякі пішли "на каву "
Як кажуть "У кожному монастирі свій устав", і форум має свої правила , або погоджуєшся, або йдеш, а сам не підеш, то пішлють в "баню".
Латана і Хуліган заходять. І Борис Київ заходить де-коли, Карабін, Дзеко бувають. Грім тут, Аліас давно була.
Все залежить від форумчан) Тут і зараз інколи шумно, весело, і "баня" працює))) Дехто вже збирає жовті карточки на другий пожиттєвий бан; Нік - це просто тіпа псевдо. Так прикольніше; . Та й це самообман, що можна заховатися за ніком. Якщо є потреба, то можна попросити вуйків, і вони запросто викладуть дос"є на будь-кого. А хто хоче, той не ховається за ніком, і завжди пише те, що напише і під своїм справжнім ім"ям. Наприклад, я на форумі колядував на Різдво під своїм справжнім ім"ям. І до дівчат також ходив з колядою в натурі ; Ну, дехто /наприклад Latana Royal / і тепер бігає туди-сюди і руками махає / / ))) До речі, Юрка НОТОЦО вже немає Та й що говорити про юзерів, якщо навіть гарячий цех залишив @MARTINI самого))) Я довго використовував Фейсбук для спілкування з сином. Потім реальні друзі мене знайшли і приєдналися. Там в друзях тільки самі ближчі, з котрими розуміємося з одного погляду. Та й то вже треба провести перекличку, бо щось забагато френдів;
Чомусь всі забувають @iso А він один із тих, хто при потребі направляв форум /і зараз інколи підкеровує;/
до речі, здається Манур часто просив писати не в балачках, а у відповідних темах... які залишаються без уваги насправді це легко вирішується... будь-хто може натиснути "Відповісти" ... і далі вирізати текст, і перенести в будь-яку іншу тему
У Манура з часів служби залишилася звичка до видимого порядку - все по папочках, прихідні-розхідні, висновки, підписи і резолюції. В житті так не буває. А ми ж на форумі живемо, шо нє? ; Фігня то всьо... Якщо переносити розмову, котра вже почалася, то втрачається нитка цієї розмови. Спілкування повинно текти без обривів. Ми ж на каві, а не на режимному форумі ІМХО
Я живу всюди))) А балакати можна і в вітальні, і на кухні, і в спальні, і в гаражі, і на подвір"ї... - там, де зав"язалася розмова ; Навіть в церкві можна перекинутися кількома словами)
Я теж за порядок, і мабуть це не тільки служба так подіяла, то характер такий. Його ще не призначили модератором?