доброзичливі балачки...

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем mypucm, 27 лют 2019.

1. terRen

terRen Дуже важлива персона

Так, доки не було facebook, Instagram, Twitter... багато людей знаходили спілкування на форумах, тому було шумно, весело, і "баня" працювала.
    ...ага, пишуть, пишуть... :scratch_one-s_head:
    Форуми мають свої переваги, всі ховаються за ніками, і часто пишуть те, чого під своїм справжнім ім"ям не дозволяють собі.

2. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

як тут має бути? :popcorm1:

3. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Фейсбук мені особисто (як сторонньому глядачу) дуже нагадує базар, з якого швидше треба зникнути, і де ти в небезпеці. Форум - це кав'ярня. Хочеш - сюди будеш заходити, хочеш в іншу. Кого хочеш ігнориш. В друзі до тебе ніхто не набивається.

4. mypucm

та да... я у фейсбуці буваю лише тому, що всі з мого міста туди пішли... новини там, оголошення...
    страшенно незручна для спілкування платформа :dntknw:

5. terRen

Evg , прийшов пізніше, і на форумі, а особливо в "Балачках" він був позитивом і генератором, мабуть десь так. І до речі, спілкуємося і по сьогодні, а ще Latana Royal , Konek Gorbunok , Hyligan , manur , Dzeko , Silver bullet , lia lemony, medwedo berlogsoni , prius, Capitoshechka ,mypucm -просто , hrim .., а ще старожили форуму :) Boris_Kiev , Іспанка , KARABIN , Liliyah Romanova , VasMT ,Coffe13, Bambook , Alias , Мих , Un.Known , Оля , comanche , Romko, Locke , Солоха Конотопська ...і багато-багато інших, а ще більше було до розколу форуму, бо деякі пішли "на каву :morning1:"

Останнє редагування: 26 січ 2021
  6. terRen

Як кажуть "У кожному монастирі свій устав", і форум має свої правила :cofee: , або погоджуєшся, або йдеш, а сам не підеш, то пішлють :mocking: в "баню".

7. mypucm

чудові правила, що всі розбіглися :scratch_one-s_head:

8. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Латана і Хуліган заходять. І Борис Київ заходить де-коли, Карабін, Дзеко бувають.
    Грім тут, Аліас давно була.

• Подобається Подобається x 1
  9. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Все залежить від форумчан)
    Тут і зараз інколи шумно, весело, і "баня" працює)))
    Дехто вже збирає жовті карточки на другий пожиттєвий бан;

Нік - це просто тіпа псевдо. Так прикольніше; .
    Та й це самообман, що можна заховатися за ніком. Якщо є потреба, то можна попросити вуйків, і вони запросто викладуть дос"є на будь-кого.
    А хто хоче, той не ховається за ніком, і завжди пише те, що напише і під своїм справжнім ім"ям.
    Наприклад, я на форумі колядував на Різдво під своїм справжнім ім"ям. І до дівчат також ходив з колядою в натурі ;

Ну, дехто /наприклад Latana Royal / і тепер бігає туди-сюди і руками махає / :bye2::kambek:/ )))
    До речі, Юрка НОТОЦО вже немає :sad:

Та й що говорити про юзерів, якщо навіть гарячий цех залишив @MARTINI самого)))

Я довго використовував Фейсбук для спілкування з сином.
    Потім реальні друзі мене знайшли і приєдналися. Там в друзях тільки самі ближчі, з котрими розуміємося з одного погляду. Та й то вже треба провести перекличку, бо щось забагато френдів;

10. Gyppsy

Чомусь всі забувають @iso
    А він один із тих, хто при потребі направляв форум /і зараз інколи підкеровує;/

• Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  11. mypucm

до речі, здається Манур часто просив писати не в балачках, а у відповідних темах... які залишаються без уваги :pardon:

насправді це легко вирішується...
    будь-хто може натиснути "Відповісти" ... і далі вирізати текст, і перенести в будь-яку іншу тему :)

зображення_2021-01-26_190557.png

• Інформативно Інформативно x 1
  12. Gyppsy

У Манура з часів служби залишилася звичка до видимого порядку - все по папочках, прихідні-розхідні, висновки, підписи і резолюції.

В житті так не буває. А ми ж на форумі живемо, шо нє? ;
    Фігня то всьо... Якщо переносити розмову, котра вже почалася, то втрачається нитка цієї розмови. Спілкування повинно текти без обривів.
    Ми ж на каві, а не на режимному форумі
    ІМХО

13. mypucm

балачки - це як вітальня... ви ж не живете у вітальні?

14. Gyppsy

Я живу всюди)))

А балакати можна і в вітальні, і на кухні, і в спальні, і в гаражі, і на подвір"ї... - там, де зав"язалася розмова ;
    Навіть в церкві можна перекинутися кількома словами)

Останнє редагування: 26 січ 2021
  15. terRen

Тобто немає тут? :sad: Відійшов у засвіти ?

16. Gyppsy

Відійшов...

17. terRen

То-то я дивлюся, що немає "споглядачів з лінійкою" і без..., а MARTINI респект.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. terRen

...тільки залишились його катрени (шукала де вони, але не знайшла) Сумно :sad: Коли і що стало причиною?

19. terRen

Ні, я його пам"ятаю! Просто всіх поіменно неможливо згадати відразу.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. terRen

Я теж за порядок, і мабуть це не тільки служба так подіяла, то характер такий. Його ще не призначили модератором?

а де твій аватар? :)