Я оте як його...винне каміння? Його в домашньому вині багато, а воно йой яке шкідливе. Коли ми були значно молодше, я якось зробила домашнє вино: на банку медичну рукавичку надівала, вона надувалась, здувалась...Щоб воно мені сподобалось - ні. А потім ще про той камінь узнала... Я любила шампанське, але від нього в мене страшенно болить голова - наступного дня. Отож, нащо така радість? Чоловік не п'є зовсім, бо часто раптом треба за руль. Виноград був Ізабелла - з нього сік непоганий, але вже викорчували, бо завелись шкідники - на листах кульки, філоксера.
Дивився сьогодні ролік, де хлоп перегнав більше 20-ти пляшок шампанського на самогон ))) Горілка з шампанського View: https://youtu.be/pDxDGZdzrJw
Кавунчика хочеться. А дядько ізвращєнец. То йому, мабуть, хабари шампанським наносили - не шкода благородного напія)
Усiм привiт! 23-го сiчня приїду до Львова з Харкова. Чи є можливiсть десь сходити в останнi днi карантину? Можливо, ярмарки працюють? Дякую!
Тому хлопові, котрий шампань переганяв, тре підказати - у нього тих дротиків купа Але от чи він має корки від пива?
Старе як світ. Там ВСІ карти поміняні зі Доброго ранку Ну шо, зимові свята пережили майже без втрат... Десь пропав @Lanktocha . Будемо надіятися, що у нього все нормально.
@mypucm, доброго здоров"я! Як будете мати час і потребу, то загляньте в тему http://forum.lvivport.com/threads/nauka-ta-sens-zhittja.117052/page-2#post-3233233 Цікаво послухати Ваші роздуми ;
Рівно два роки від цього допису, а "Доброзичливі балачки" тільки 52 сторінка... Вітаю, усім доброзичливцям, Доброго дня! Так, і зиму пережили, і вже друга на завершенні...
Доброго вечора, @Gyppsy ! Доброго вечора @Silver bullet ! За два роки моєї відсутності на форумі, навіть забула пароль
ну тепер не зникайте. Багато добрих та розумних пішли, зате прийшли злобні тролі, які крім 2-3 політичних тем ніде не пишуть.
Здається таких тролів, завжди було достатньо на форумі, а доброзичливі і позитивні пішли, бо втомилися від цього напевне. А пам'ятається, як тільки одних "Доброзичливих балачок" за один вечір було списано десь так сторінок 10-ть, не говорячи і про інші теми.
Стрєлялі... Тому все оптимізувалося. Багатьох в мережах можна зустріти, на ФБ... Тоді був Евг(?) Він був як генератор побалакати) А теперка пишуть-пишуть...голова пухне... )))