У нас вніч було -21. Всі овочі з гаражу перенесли в хату, а що там з консервацією...? Двері на балкон всю ніч були відкриті в квартирі Якось треба набратися терпіння і дочекатись четверга, коли стане нуль на дворі. Воду не будемо святими цього разу, не хочу йти в натовп. Та і завжди в ці дні привозять під будинок воду в 5-літровках з позначкою "освячена".Батюшку на завод запрошують, або віримо, що запрошують) і він маше там своїм віничком) Так що традиція підтримується
Подивилась ролік про американську багатодітну родину, так не повірите - світло на душі вже другий день. Пропоную всім для позитиву - не пожалкуєте. View: https://www.youtube.com/watch?v=vfVV9oBWJfo&feature=emb_logo View: https://www.youtube.com/watch?v=pI5uy2E797g&feature=emb_logo Я розумію, що це інший світ, що держава там неабияк, неформально допомагає таким родинам. Але одне задоволення бачити що таких дітлахів, що батьків. Оце - щастя як воно є. Воно-велика рідкість, і воно йде поряд з любов'ю... Правий Джобс, якого цитував @Gyppsy, і праві ці люди, що родили стільки, скільки їм давав господь. Жінка родила шестнадцатеро і така красуня, що залюбуєшся.. Хай їй для фільму зробили зачіску та підкрасили, але, але.. Вони здорові, красиві, працьовиті, беруться не боячись за любу справу. І за їх дітей можна бути спокійними. Подивіться, можна чому повчитися як вони гуртом будували новий будинок на 650квадратів.
Так при чому тут фанатизм? Я також тільки вчора про нього прочитав. Сподобалося. Але перечитувати вже мабуть не буду) Так Ви вже міні-фермер; Капєц..., а вино не могли зробити?
Молодці Дагери А похід в магаз чисто як закупи для садіку)) Найбільше сподобалося: "Виплатили, і вирішили - більше ніяких кредитів" (с)
так я не тільки вчора про Стіва Джобса прочитав... це він під кінець життя помудрішав... а спочатку був дуже фанатичним... кинув сім'ю заради роботи... вина в мене ще 19 року десь була бочка 50 л... не заходить а виноград практично свіжий... зберігався в холодильнику при +2 мені сподобалося
А хто знає, коли він наступить, цей кінець життя? Так що у нього можна щось і почерпнути ; А чому не роздаєте людям?
Це правильно. Їм допомагає округа - ви почули? Люди для них скидувались на щось. А для мене багато чого незрозумілого. По-перше, домашнє навчання: діти різного віку і це треба так же їх і навчати. Тобто раз вони не ходять до школи всі, значить треба тільки і займатись домашнім навчанням...Не можу представити. Це скільки програм вона сама має осилити? По-друге: часті роди понижують гемоглобин жінки і дітей. У мене діти погодки, мене про це попереджували і так воно і було. І ще таке страшне поєднання грудного годування з вагітністю, а вона годувала, як я бачу. Можливо, їх медицина знає, як з цим бути, можливо є препарати, як піддержати організм жінки, бо у нас в ті часи нічого такого не пропонували....я просто спала на ходу. І дітям наказала, щоб не народжували погодків. Ну може в неї і організм дуже міцний.
@Silver bullet, збирайтеся в гори. Діти вчора були, мусет в районі Славська - не натішуться. Справжня зима)
Передивилась ще раз і почула, що найважче було з першими 5 дітлахами. Тобто потім підросли помічники і досвід як організувати життя. При тому вони спілкуються з такими ж багатодітними - це теж обмін досвідом. Сміялась, що дівчаткам - білі носочки, а хлопцям - чорні) Дівчатка не ходять в шортах чи в міні...тобто релігіозне виховання, і старший хлопець спілкується з такими ж дівчатками з багатодітних родин, інтернета не має, телевізора теж. Тобто закритий від спаскудженого світу. Супутницю життя розуміє як ту, що любить і пілкується. А як з гнізда вилетіть, то буде хто зна як...Хлопець і гарний, і з руками, навчений багато чому що треба в житті, практичному. Але знань загальних, що даються в школі чи коледжі - буде недоставати. В цьому він не зможе успішно конкурувати та ринку праці. Родина для нього пропонує шлях побудувати поряд будинок і жити таким же щасливим родинним життям, як і вони. Цікаво, яка доля буде в дівчат та цього старшого хлопця.
Та в нас теж справжня - "мороз и солнце - день чудесный"... @Gyppsy, я боюся того вірусу. Щось пішла крива вверх, у нас тут люди помирають і помирають. Ми з дітьми плануємо на початок травню, якщо піде на краще. Боюся і дуже. Навіть не того, що захворію, а того, що дітям прийдеться незліченні тисячи викинути на лікування та потім похорон.
Так це ж вино! , а не шмурдяк якийсь; Вино корисне. Зрештою, настоянки також ням-ням. / але Мінздрав попереджає.../ зі можна вино перегнати на самогон ;