доброзичливі балачки...

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем mypucm, 27 лют 2019.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Мені от вчора на вулиці хлопчина з Київстару запропонував перейти на 4G, безкоштовно
    Кажу
    - а для чого мені це?
    Він
    - буде вам краще
    Я
    - а для чого мені краще, якщо мені і так файно? )

Але йому дуже хотілося, то я потратив біля нього купу часу, але він так і не довів справу до кінця - чомусь не прийшла остання СМСка для завершення роботи)

А коли я показав йому свій телефон, то він подивився на мене як на неандертальця)))
    Питає тіпа
    - а як же ви живете???о_О
    Я
    - файно живу
    Він
    - ну а всякі додатки, фотки, відео, селфі, вайбер, фейсбук і інстаграм? Як ви без них?
    Я
    - а для чого мені це?
    Він знову за своє
    - бо так краще
    ...
    :)))

Карочє, дав я йому кілька цукерків за старання, а він віддав мені цю карточку 4G на пам"ять і ми попрощалися)))
    Я тільки даром розмотував ізолєнту зі свого маленького друга)
    / правда, ізолєнта чорна, щоб було стильно;/

зі

Доброго ранку!

• Смішно Смішно x 1
  2. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

1) Поясню:
    У дорослої людини є хата, і там є повноцінний комп, який можна ні з ким не ділити... і там вже весь той інтернет...

Діти та підлітки зазвичай живуть тісніше, речей менше, грошей нема, хтось заглядає в екран...

Смартфон - це може перша цінна особиста річ,
    а якщо в хлопця дома комп, ним ще може хтось користуватись, а це буває дискомфортно

2) на днях в нас такий самий хлопчина на базарі в суботу... приїжжий... продав знайомій таку картку київстару... за 80 грн. ..

обіцяв місяць, а вона закінчилась через три дні...
    І чому стартовий пакет без конверту ?????
    там же на картці написані всі пін-коди!!!

Хтось може параллельно підключиться... а раптом в людини на мобільному рахунку мільйон... виведуть гроші, і шукай тоді...

Одним словом, мобільні пакети варто купувати тільки в стаціонарних торгових точках! У запечатаних конвертах!

Останнє редагування: 30 гру 2020
    • Смішно Смішно x 1
    • Корисно Корисно x 1
  3. Gyppsy

4. Gyppsy

5. mypucm

бачив це раніше, теж цікаво,..
    ну як постановка... робот оцінює ситуацію і влучає насправді... згідно программ...
    кулі може резинові...

Інженери періодично влаштовують такі шоу, щоб залучати гранти...

6. Gyppsy

Та хоть і резинові)
    Получити з двох метрів резиновою в чоло - також мало не покажеться)))
    А якщо тому роботу перемкне, і він почне всіх інженерів прикладом дубасити, аж поки в нього батарейки не сядуть? ;)

7. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Штучний інтелект не те шо буде воювати за живих солдатів, він невдовзі більшість із нас залишить без роботи. Я серйозно.

8. Gyppsy

Так не буває, робота є завжди. Лиш би хотілося робити;

9. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Ну я маю на увазі не аби яку роботу, а хто на шо вчився) Я не можу представити, яку роботу не можна доручити штучному інтелекту. Діагноз поставити по мрт - може.
    "Діагноз" поломаному телевізору по "симптомам" - може. В юриспруденції теж бази даних...Це експертні системи.
    Автопілот веде літак. Перекладачі вже не потрібні...В с\г дивлюсь як автомат розсаду саде - краса)

10. Gyppsy

Так вчитися і переучуватися ніколи не пізно)))

Он Соболєв перевчився )))
    У мене самого три базових професії, на всіх досить пристойні левели;

11. mypucm

1) автомобілі вже майже півтора століття, але люди чомусь не перестали ходити пішки...
    більше того, деякі купують бігові доріжки :facepalm:

2) вартість...
    я в минулому році сіяв насіння помідорів на розсаду так:
    прикинув площу і кількість насіння...
    потім вручну розкидав рівномірно, і засапав... все...

нє, ну звісно, в кубиках воно акуратніше... але ж питання в ціні (враховуючи вартість обладнання)

12. mypucm

пригадалося...
    колись їздив на поле... крупна агрофірма, 1000 гектарів овочів...

висаджували розсаду на полях так:
    Підготовлені ряди з краплею... трактор підвозить з теплиць касетну розсаду... люди рачкують по рядах, втикають її в землю... і так цілий місяць, чи два...

Але на сусідньому полі - інший спосіб...
    Їде трактор... розгортає 5 лунок... позаду на тракторі сидять 5 людей і просто кидають розсаду у воронку, трактор її загортає...
    Так швидше садити десь рази в три, але чи дешевше - не знаю...

Питаю - а чого так все не садять?
    А тоді люди в селі будуть бурчати, що нема роботи )

13. mypucm

Нарешті в Україну прийшла зима! :)

14. mypucm

сучасні досягнення в космосі та в робототехніці значною мірою беруть натхнення з оповідань та романів Айзека Азімова... (1919-1992, народився до речі, на території сучасної Смоленської області, раніше то була Білорусь...)

Айзек Азімов — Вікіпедія

ТРИ ЗАКОНА РОБОТЕХНИКИ

1. Робот не может причинить вред человеку или своим бездействием допустить, чтобы человеку был причинен вред.

2. Робот должен повиноваться всем приказам, которые отдает человек, кроме тех случаев, когда эти приказы противоречат Первому Закону.

3. Робот должен заботиться о своей безопасности в той мере, в какой это не противоречит Первому и Второму Законам.

Руководство по роботехнике, 56-е издание, 2058 г.

Isaac Asimov

15. mypucm

в нього, зокрема, є збірка оповідань "Я, робот"... там жінка, роботопсихолог, досліджує поведінку роботів...

Робот-мер, робот-наркоман, робот-правопорушник, і т.д.

16. mypucm

17. mypucm

18. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

)) Дикуни((
    Я ще 30 років тому полюбляв під Новосибірськ їздити весною на вирощування розсади капусти та її висадку.
    При посадці їде трактор, ззаду якого чотири місця посадочні. На кожному місці сидить людина і тикає у захвати кубики розсади. Доволі швидко крутиться барабан, на якому 6 захватів. По боках трактора приспособи для ящиків з розсадою, які двоє людей переносять до місця посадки. Позаду йдуть четверо людей, у фариуках несуть розсаду і підсажують, де пропущено.
    Моя напарниця була дівчина, родом із Залісців з тернопільщини, поряд із селом моїх батьків. То ми з нею добре працювали. Я майже не пропускав розсаду, тому вона йшла позаду, спершись на ящик і щось розказувала, а я не дивлячись втикав розсаду у захвати. Іноді казав, типу йди трішки підсади, а то звільнять тебе, а мені нідочого працювати за двох, бо інші відставали на десяток метрів)

19. mypucm

точно такий трактор,
    я це бачив у 12 році...

взагалі, якими технологіями вигідніше користуватися - керівнику видніше

20. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Ще, 35 років тому, нас посилали на автобазу перебирати капусту. Її там звалили у великі купи, де і почали гнити. Нафіга її стільки вирощувати, щоб потім половину викидати? Я то набирав кожного разу із собою додому, і своїх однокімнатників заставляв брати, а то прийдемо до гуртожитку, то їдять тушковану капусту з фрікадельками у томаті).
    Я от виростив трішки врожаю і хватить, бо раніше мати викидала на сміття або роздавала. Краще докупити весною, ніж свій труд марнувати, а замість того сходити десь до Бога помолитися, може і жили б краще. А мруть на тих роботах як мухи, і не поїдуть підлікуватися, або за дітей трясуться, щоб у смакоті плавали, на тих роботах гнуться, а аморальність росте, попри благо до дітей(

• Інформативно Інформативно x 1
а де твій аватар? :)