я залазив, намагався виштовхати... але в них така реакція, як у віслюка - впиратися... і важка, зараза... до того ж рогами може зачепити - досить небезпечно... збирався якимсь рядном її обв'язати і тягнути, але добре що за роги вийшло... добре, що не зламалися... бо був такий випадок
досить смішно мені було... думав чому... ну просто кози дуже непосидючі, весь час лізуть у якусь шкоду... а тут такий облом
Якби по ТБ не нагадували, скільки залишилося до НР, то думав би, що на дворі весна. Тепло вночі до +4, вдень до + 7 ісонце припікає, хмари не зимові)
у нас по прогнозу 29-31 числа 10-12 тепла... просто ясно ж, що потім морози повернуться, нічого толком не посадиш
Сніг є. І лід є ; Мої діти і внуки зараз в Буковелі. Катаються на тих дошках, лижах, ковзанах і санках. Задоволені )))
Складно це... Все тісно поєднане одне з одним. Професіоналом без невдач навряд чи стають. Важливо, щоб невдачі не перемогли) Але думка, що негативний досвід також приносить користь - це беззаперечно.
і форуму кінець) але все ж таки за вікном світло довше ніж місяць назад. Цікаво, що перші дні після зимового сонцестояння сход сонця приходить навіть пізніше, а подовження світового дня відбувається за рахунок більш пізніх закатів - тобто день починає добавлятись з вечора. Це із-за того, що Земля через витягнутість орбіти, по якій вона обертається вкруг Сонця, зимою стає чуть ближче до Сонця і починає, згідно з законом Кеплера, що описує рух тіл по еліптичній орбіті, рухатись швидше...
шо воно таке? у вересні знову почав користуватися Київстаром - купив новий пакет за 100 грн. Потім пару місяців не користувався... Потім прийшла пропозиція - переключіться на тариф 40 грн., дамо місяць безкоштовно і 4гб... Так і зробив... Потім подарували 3 місяці по 10 гігабайтів... Ще пропонують встановити мобільний додаток "Мій Київстар", і за це отримати 50 гривень на рахунок... оце думаю - може я генерую в інтернеті якусь цінну інформацію, що його безкоштовно дають, чи це всім так?
Розлабтесь, ви не один) У мене МТС. Постійно дає пропозиції по зміні тарифних планів. У мене два інтернет пакети і то на одному, а то на другому надають безкоштовний інтернет. Ну, там смс послати або 5 гривень. Зараз от, до різдва маю інет. На другому айфоні якийсь обмежений трафік - то так, нервогриз, але в ліжку можна і тим радіти) Зв'язок на горі гарний, можна відео подивитися. Благо, що немає морозів - для здоров'я добре, почав загартовуватися для походу.
Піду, ото туди, де є вайфай... На одному новини подивлюся і відео, на іншому айфоні запишу наекран щось цікаве, а потім у ліжку подивлюся вдома. Якщо цікаве, то перенесу на флешпам'ять, попередньо зменшивши об'єм черех компрессор. Отеаприклад, з 1 ггб можу зробити до 30мб, за два прийома. На флешку 16 ггб маю велику бібліотеку. Особливо під час літньої закрутки записував рецепти з ютуба А так більше релігійного складу.