Нажаль, нема Гудмана. От хто прочитав би усі 16 серій і просив би ще. У нього ж борщ - одна з його фікс-ідей. Мабуть, ніколи не їв, і не світить...а хочеться.
Капєц... Значить ви і корову не пасли, і по черзі не ходили до крайньої від пасовиська хати на кіно. Один пасе - решта дивиться) Короче, @Silver bullet, ваше дитинство пройшло зовсім нецікаво Янек -Густлік- Грузін -Томек-Маруся- Ліда (?): за ті ніки йшла боротьба )))
та що це таке, завжди повз мене щось важливе пройде... Я подивилась, так він в 1970 році вийшов)) йой). Мені тоді не цікаві були фільми про танкістів).
надибав таку історію... про гриби.. виявляється, це ніякий не делікатес, а їжа для бідних... коли нема нічого кращого... (тому що груба клітковина грибів погано у людей перетравлюється...) Це стверджує найвідоміший міколог Росії, автор кількох грибних енциклопедій, Михайло Вишневський... в нього є цікавий грибний канал на ютубі... View: https://youtube.com/watch?v=R61NpVGYaIQ
Моє дитинство відібрав спорт. Та ще вчитись було треба краще всіх - мама вчителька. І характер в неї був дай боже..
Я також трохи грав за школу волейбол-гандбол-баскетбол. І навіть бігав під прізвищем якогось викладача на змаганнях між педагогами Львова по парку біля Лісотехнічного інституту. І досить непогано))) У мене мама трохи швея, трохи пекар. І по сумісництву весь час колгоспниця /це ланку давали за те, що нарізали кусочок поля в урочищі, котре з діда-прадіда і донині називають нашим родинним сільським прізвиськом/. У атестаті у мене дві четвірки, плюс два червоних дипломи; зі блін, у мене дежавю... Я ж це вже говорив раніше. @Silver bullet, ви крім політики форум читаєте?
Звісно. Сад-город, доброзичливі побрехеньки, про щастя читаю, про ваш тютюн читаю, фоти дивлюсь, музику теж. "Вибір презервативу" і львівське будівництво не читаю. А що трапилось?
Коли трохи - то для здоров'я, то нормально. А в мене було 6 років фігурного катання (це два рази в тиждень хореографія, один раз лід), перед змаганнями взагалі вільних вечорів нема. І нервова напруга ...Поки не кинула, бо це було нестерпно.Та і треба було робити вибір. Нічого, потім в старших класах за школу побігала на лижах, потім це вже були районні змагання, потім за місто, і так до самого вишу всі зими бігала. І тренування (восени бігання по Лісопарку, і зал) нікуди не ділися. Як закінчилась школа я сказала собі: ніколи.
@Gyppsy, я не кошатниця) якби моя донька не приносила в дім кинутих кошенят - в мене їх би ніколи не було. В квартирі тваринам не місто. Інша річ в будинку на землі. І то..Наша кішка погано себе веде: вона приносить і з'їдає на наших очах мишу, коли ми вранці снідаємо на веранді. Ми снідаємо - і вона снідає. А ви як хочте... Інколи вона пооблизує кров, а іноді я витираю мишачу кров з полу веранди. А я брезглива тьотя. От воно мені треба?І таке інше.
розказали... Село. Хата. На вулиці - стовп з гніздом... Сім'я лелек... Усе цікаво і прикольно - як вони годують малих, і як ті вчаться літати! Але... розказує баба-хазяйка хати: Приносять зі ставка ЗМІЙ Іноді ті змії тікають, випадають з гнізда І лізуть у двір