- Сейчас же вам продиктую, то есть сейчас же по получении денег. Какой угодно: картофельный, пшеничный, абрикосовый, ячменный, из тутовых ягод, из гречневой каши. Даже из обыкновенной табуретки можно гнать самогон. Некоторые любят табуретовку. А то можно простую кишмишовку или сливянку. Одним словом-любой из полутораста самогонов, рецепты которых мне известны. Остап был представлен американцам. В воздухе долго плавали вежливо приподнятые шляпы. Затем приступили к делу. Американцы выбрали пшеничный самогон, который привлек их простотой выработки. Рецепт долго записывали в блокноты. В виде бесплатной премии Остап сообщил американским ходокам наилучшую конструкцию кабинетного самогонного аппарата, который легко скрыть от посторонних взглядов в тумбе письменного стола. И.Ильф и Е.Петров
"Землянка з каменю" кажете ))) А яка думка про от таке житло і дороги до нього?; View: https://www.facebook.com/geovani1622/videos/1411819742356753/?__xts__
три рази передивилась)) я так боюся висоти, а тут по скалах лазять діти. Невже ніхто не зривався в ту страшну прірву? мабуть, зривалися. Чого вони там живуть, в цих ластівчиних халупках? Мир такий великий.
І цікавий! Але найкращий - наш. Бо ми в ньому живемо. І нема чо стогнати, що хтось робить не так. "Візьми і зроби", це не гасло Садового чи Катерини. Цьому гаслу стотисяч років. "Не подобається - візьми і зроби краще" ©
знайшов в одній базі даних людину місце народження, прізвище, та по-батькові - як у мого прадіда... тобто це його рідний брат ніхто з нинішніх родичів не чув про його існування... блін, виходить за два тижні ЗА СЛОВА влада вбила людину ото були труднощі в людей, а сьогодні наші громадяни з жиру бісяться
дивно, скажіть? Головне, що стільки дітей. Якби з десяток монахів чи отшельників так жило, а то стільки дітей. Родять теж там? А дітям треба вчитись.Електрики там нема. А чим ті люди заробляють, городів там точно нема - все треба занести на горбу. Дуже дивно. Вдягнуті між тим нормально, сучасний вигляд.. А представьте якщо великий снігопад чи злива та знесе їхні халупи?І під ногами камень! Навіть вбиральню довбити в камені. Цікаво би узнати про їх життя більше. Раз багато людей і багато дітей, то щось є таке,чого ми не розуміємо..
скоріше всього це шерпи... живуть у Гімалаях... вони дуже добре лазять по горам, знають усі закутки, тому туристи їх наймають носити важкі речі... насолоджуйтеся https://www.youtube.com/playlist?list=PLjAQvn_C7Y-bjvLH8Q5M9ezEiEL1D87yE
от за шо я люблю інтернет... пізнавальні передачі... можна, лежачи на дивані, дізнатися - у якій дупі живуть люди... більшість населення світу... і як нам пощастило народитися у нормальному кліматі... і як би ще навчитися цінувати те, що маємо... і примножувати хоча... комфорт - річ дуже суб'єктивна колись були знайомі в'єтнамці... приїхали на роботу в срср, і залишилися... (їхня країна чимось схожа на нашу... більш-менш цивілізована... поруч - величезний неспокійний північний сусід... зими там немає... але щільність населення у 4-5 разів більша...) ну мені ж цікаво... екзотика... питаю в одного: - де краще жити? ти повернешся у В"єтнам? - так! зароблю таку-то суму грошей... і повернуся! питаю те ж саме в другого... - танунах... що мені там робити? шалена спека... людей багато в Україні краще
@mypucm, а Ви вже трохи навчилися цінувати те, що маємо... і примножувати? Фігня то всьо... Комфорт - це по максимуму обходитися без зайвих зовнішніх чинників. Повинен бути баланс в черепку. Бо інакше буде бардак