Справа в тому, що білок - це ті вагончики, які доставляють в живу клітку вітаміни. Нема білку - не засвоюються вітаміни, хоч ти думаєш, що навпаки. Знаю випадок, як одна тіточка здуріла і вирішила отак постуватися. Врешті заробила собі діабет, бо їсти хочеться, і вона лупасила білий хліб та печеньки з чаєм.
Правильне харчування - це все їсти, не переїдаючи, та не налягати на вуглеводи. І всі органи тобі "спасибі" скажуть.
І взагалі бажано їсти тільки те, що хочеться на цей час. Краще залишитися голодним не ситим, ніж напихатися чимось через силу. В принципі, це стосується всього - треба робити тільки те, що хочеться робити і що приносить задоволення.
як можна бути такими темними у 21 сторіччі зараз не полінуюся, вкину фоток - що їдять нормальні вегани-сироїди
і що з тої молочки? творожком наїстися можна? Тим паче людям дорослим молоко не можна кожного дня пити. Там щось з лактозою.
турист, ой, яке все красиве. Помрійте, котику)) Це, звісно, гарно подивитись. Їсти ананаси круглий рік, брокколі, черешню, полуницю, кавуни та фісташки).
ще раз уважно передивився... там 90% продуктів у нас ростуть... ну да, круглий рік - так і повинно бути, це нормальна їжа... є ж заморожування ,сушіння, квашення... а ви зимою макаронами давитеся? чи все-таки вживаєте вітаміни з цього списку?
я давлюся круглий рік і не свіжими фруктами, крім яблук і бананів, мабуть, але і не макаронами. Ви адекватні взагалі? Овочі і різноманітні фрукти - добре, але ж ми з вами не в субтропиках живемо, і зими в нас холодні, тому традиційна українська кухня не як у Робінзона, а з м'ясом, салом, яйцями, рибою, молочкою. Але вам можна помріяти над красивими натюрмортами. Як це все можна насушити та наморозити на 7 холодних місяців.
традиційна українскька кухня виникла не абияк... а вкупі з традиційною українською роботою - з ранку до ночі фізично працювати на свіжому повітрі... всього сто років тому 90% населення жили в селах... ходили пішки... ------------------------------------------------- і що ж таке традиційна українська кухня сьогодні - коли під Харковом +34 в тіні, коли люди значно менше рухаються... (тобто потреба у калоріях значно зменшилася...) наквасити ще та шо ви розказуєте з ранньої весни до пізньої осені в саду та на городі шось росте
та що ж з ранньої весни в городі росте? Перелік, будьте ласкаві. Кульбабки -раз, осот-два. З ваших натюрмортів аж нічого. А пізня осінь - калина? і все. Та наїстися можна. Я вас прошу не перейматися, і робити як хочете). Може, у вас щось вийде).
цибуля, часник, петрушка, редиска... і це я ще не вивчав питання... (і це у відкритому грунті... а під плівкою значно більше) кульбаби, до речі, їстівні і смачні
Що таке рання весна в нашій широті? Це березень. Яка в березні редиска та петрушка з часником і цибулею? Ще лід тане, і якщо і всходе щось, то на їжу його ще нема. Редиска саме раньше к 1 травня появляється. Я кожен рік саджу її, так що знаю.