Просто згадалося, проспект Шевченка, клуб якийсь. Двоє з цього форуму, класно посиділи. View: https://www.youtube.com/watch?v=wIrCpOhPhOQ
Був на форумі чудова людина Свято. Він зі скандалом пішов з зтого форуму 8 років тому. Шукаю его. Хто знає телефон або пошту, відгукніться.
@NorthWind, чо Вами демедить по тому Свято? Ви ж до мене вже зверталися по цьому питанню, я Вам тоді відповів Старт розмови #1414 Чого Ви ще хочете?
Ні, Вы реально ні російської, ні мови не знаєте і знати не хочете. Я реально хочу знайти друга. Ну вас. Напишу в "Жди меня".
Капєц... Як це "Нi"? Може тоді Ви чесний рускій? зі до речі, @NorthWind, як там зараз в рашці /бо я давно випав з тотої інформ. хмари/ Там дальше правлять бал гарячі джигіти? View: https://youtu.be/MCE7b_0utQg
Всегда говорил публично об уважении к форуму. Ни на одном ресурсе даже Василь Михалыч, а он их отслеживает, не найдёт моих слов, которые могут опорочить. А Вам лично - моё почтение.
Закінчилися вихідні...хух. У нас було нашестя гостей.Чотири машини біля нас - якось забагато. І маленького бубончика привозили. От мені подобаються діти, яких не треба запихати, а їдять, що дають. Шашлик їсть, курячу ніжку тримає міцно) А супчик з галушками їсть смішно: показує мамці пальчиком на галушки, щоб не картоху давала, а галушку)) Не розмовляє, а все по життю дитина розуміє).
А нашо розмовляти - пальчиком показав, і все зрозуміло) із бородатого Дитині п"ять років, а не розмовляє. І тут за сніданком каже: - Чай не солодкий! Мама: - Йой, а чо ти досі не говорив? - Бо раніше був солодкий!
Ну до 5 ще далеко) Ще півтора рочки, недавно від цицьки відняли. А вже дереться в пісочниці, розбишака. Але такий симпатяга. Зменшена копія мого сина: зроби Ctrl C-Ctrl V і зроби менше)) А старша сестричка (7 років) красуня така, що татові прийдеться дубцем відганяти хлопців до 18 її років. Поки не розуміє цього, лазить тут у нас по кришах сараїв, по яблуням, сміється як дзвіночок..Що фігурка, що очі - хоч ікони з неї пиши).
@Gyppsy, як там ви? Бо бачу, що на Західній таке, що робилося 12 років назад. Не встигли доробити дороги, як почалися зсуви від дощів((
У нас поки що нормально. На городі сухо ; Зараз піду на річку, подивлюся - як там? Ну а зсуви від дощів в гірській місцевосці - це все очікувано. Звичайно, є і природній фактор. Таких інтенсивних опадів не було давно. Але за- , при-, і просто карпатці самі собі винні - вони за останні роки дуже вже активно взялися за вирубку лісів на схилах. Так що також нічого надзвичайного, все норм ;