@mypucm, фігня то всьо... Попросив хлопака любві - і перед ним королєва стоїть. А він же просив любві замість грошей і влади. На який ляд йому королева, якщо він без грошей і без влади?))) Може краще б йому жаба підкинула щось попроще? ;
Фігня то, а не мистецтво, якщо воно є непритомним))) А Ви берете і хлипаєте в хусточку ; Бум-бум-цик ))) Минусовка Виктория Старикова - Три желания
@mypucm, а як Вам Ласкавий май ? зі до речі, в мене має бути їхній вініл-гігант. Практично не юзаний;
ну... слухав у школі, це тоді було щось нове... давно таке не слухаю вініл я знаю шо це, але в мене вже не було, скрипучі касєти були
Завтра приїде до нас на дачу син з родиною. Малий бубончик (1.6р) вперше) Ой,що тут буде, уявляю) наш малий (5 років), що тут зараз живе, каже що не хоче малючка, бо той буде жмакати кошеня). Але його дуже не пожмакаєш, бо скаче так швидко як блискавка по траві і зовсім не хоче в хаті. Я вожкаюсь у дворі до темна, до десятої години, і воно під ногами)
@mypucm замість того, щоб розказати про свої справи бере і тратить трафік на всяких симпатичних дівчат)))
закінчився пакет інтернету, тільки ютуб чомусь безкоштовний косив сіно кілька днів, привозив... і т.д. ... різні поточні справи... дощі класні, ще хочу
У Бамбуку 16 червня День народження був. Вітаю або передайте. Він мене до Львова закохав, реально все знає і розповісти може так, як я про свій Петербург не вмію.