кицька здохла , така класна була, розумна, мишей ловила, кошенят навчала (шось з'їла з поліетиленовим пакетом )
йду біля школи... шпаківні висять... гарні, пофарбовані... вчителя сказали дітям - діти доручили батькам - принесли шпаківні... і поприбивали в дерева цвяхами... блін
Я цієї весни на краю саду посадив калину /стидно сказати - досі ще не мав калини / і над потічком посадив два живця якоїсь мудрої плакучо-кучерявої верби. Калина вже розпускає бруньки, а от верба шось трошки тормозить...
У мене є звичайна калина і калина-бульдонеж. Оця бульдонежка дуже повільно росла, можна сказати чахла, поки не пересадили туди, де сонце цілий день. Тепер росте, надіюся в цьому році на цвітіння.
Як Вам моя подушечка пінгвінчік? зроблена з гіпоалергенної пряжі, а також всередині набивка. Бігом коментуємо)
висловлювання, які писали абітурієнти у творах з української мови та літератури на ЗНО-2019 Чимало школярів згадували про мотивацію та розповідали про свою підтримку. У творі "Кайдашева сім'я" П. Куліша свекруха так і померла з поганими словами на плечах; Мені 17 років, і я не боюся їздити на машині по місту. Поліція не чекає, що є така нагла людина, як я; Цьому стане приклад фільм Робінзона Крузера який не втратив мрію повернутися до дому; Мене надихає підтримка мого кота; Треба накласти максимум зусиль; Якщо немає мрії, для чого тобі пити, їсти, чистити зуби?; Вступити до університету вищої освіти; Треба йти вперед, не дивлячись на задній план; Заздра існувала і завжди буде існувати; Якщо покопатися в моїй голові, то можна зустріти одну маленьку думку; У тебе є ти, і разом ви зможете досягти все; Чоловік - причина зневіри, а жінка - жертва. Багато варіацій отримав фразеологізм "опускати руки". Він не вішав руки; Вони не опускаючи руки, стояли на ногах; Не опускати руки і ноги; Маргарита опустила руки, лягла під потяг, але з цього нічого доброго не вийшло. Виникали труднощі і з письменниками та літературними героями. Леся Українка вірила в себе дивившись просто вікно на цвітущі дерева; Поетеса не могла передвигати пальчики і щоб не плакать сміялась; На шляху Ліни Костенко вічна перешкода - туберкульоз кісток; Шевченко у творі "Слово про похід Ігорів" писав про героїзм 300 спартанців; Герой твору "Місто" Микола Хвильовий; Прикладом з художньої літератури є "Маленький принц", автор якого Том Сойєр. Плутанина виникла і з відомими людям. Не багато думаючи Арнольд Шварцнегер втік з армії і виграв змагання, але військова міліція його заарештувала; Барак Обама провів половину свого життя в хатинці-мазанці без вікон або дверей; Прикладом з життя є Ринат Ахметов - мільярдер України. Він починав з періжків.
вирішив радикально боротися з інтернетом, зосередитися на дачі... якраз така класна злива пройшла схоже, знайшовся покупець на ноут прощаюся на невизначений термін... може до зими
Це щоб зосередитись на дачі, люди продають ноут... Оце сила волі) Ну а я можу тільки побажати вам скоріш купить інший ноут - не зимою, а ще літом. Бо жити як в танку, не знаючи навіть прогнозу погоди для своєї дачі, то є неразумно)