Дві години назад привезли двох) і ще кошеня. Ой, що тут діється)Тепло, навіть жарко, тільки вітер скажений. Як дітям добре на волі! Ну уявіть, що цілий день в квартирі сидіти з дорослими. Про работу поки не йдеться, донька допомагає арахіс садити.
На волі всім добре; Я вже казав - я б напевне не зміг у квартирі жити... просто здох би від нудьги...))) зі Кошеня хлопчик чи дівчинка?
Самочка, маленька така, руденька - вони її з рук не спускають. Зараз побігли теж арахіс садити, то кошеня хоч поспить, а я що-небудь з'їм))
ну... я позичив чужу сім-карту на пару годин - подивитися як там інтернет без мене і дати оголошення на олх, бо худоба вже на голову вискакує (народилися 4 квітня)
Ех, турист турист... Просив я Вас - ідемо до дівчат колядувати. А Ви що казали? А тепер "позичив чужу сім-карту на пару годин"... Бити Вас по ср@ці і плакати не давати... За цапків(?) козенят окрема розмова.
дуже цікава мудра людина Теодор Шанін (1930-2020) Народився у Вільно, доля закинула у Лондон, присвятив майже все життя вивченню селянства... Викладав "Крестьяноведение" у британському університеті, заснував університет у Москві... у юнацькі роки воював добровольцем за незалежність Ізраїлю на ютубі є кілька його лекцій про селянське питання... а це мабуть останнє інтерв'ю View: https://www.youtube.com/watch?v=ot8t9E7R1Pk
прикольний діалог... серіал "4исла", розслідування кримінальної справи... щось не сходиться, ще раз перевіряють відбитки пальців... розмова консультанта-математика з фахівцем з дактилоскопії... - Чому ви вирішили, що відбитки пальців у всіх різні? На чому взагалі це все базується? - За сто років досліджень не виявлено двох людей з однаковими відбитками! - Скільки років ви особисто цим займаєтеся? - У мене досвід вісім років. - За цей час у вас побільшало досвіду? - Так, звичайно! - Тобто ви хочете сказати, що дактилоскопія- це скоріше мистецтво, чим наука?
та так, під настрій... часто шось відволікає хочу капітальну, щоб стіни з каміння, а це ж треба попрацювати
Я сі з Вами сплачу... Ну яка може бути ЗЕМЛЯнка зі стінами з КАМІННЯ? То вже буде кам"янка))) Слухати всім, файний твір ПК View: https://youtu.be/OkuOPSitopQ