В цьому році через спеку томати взагалі не хворіли, тому в жовтні перед від'їздом зібрала зелені та розстелила їх на лоджії вдома доспівати, накрила. Через місяць повернулись, а вони майже всі червоні. Ті, що крупніші, взагалі класні були. Та і зараз ще є, вони як підв'ялені трохи, аде як голубці роблю чи капусту тушкувати збираюсь, то нарізаю їх -йдуть в діло) Я такого вже і не пам'ятаю, коли ще таке було, щоб до НР помидори свої..
Теплішає клімат...Зараз я у Львові дивлюсь як в вулічних вазонах рослини, що нагадують лавр, мають зверху трохи сніжку, але їм добре, нормально. Грудень +1 чи -1 вночі. В Харкові взагалі +3, та і +10 ось було.
така фігня... 31 грудня... кругла дата, щоб щось змінити думаю перестати взагалі заходити на цей форум... не бачу смислу на порожні балачки шкода часу, правила форуму непрацюючі, я старався щось покращити... та є інші справи
Вечір добрий, Медведо. С задоволенням подивилась про українку в Киргизстані. Яка ж бабуня ще спритна, як всюди чисто, прибрано. Мабуть, ще бачить непогано. Та і родичі не забувають стару.. Ваша мама ще живі, Медведо?
З новоріччям! Хтось думає йти з форуму, хтось, зокрема я, планує повертатися... Згадала цікаві теми щодо вивчення мов і не помилилась – знайшла багато вартого уваги.