доброзичливі балачки...

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем mypucm, 27 лют 2019.

1. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

купив сьогодні такий антикварний смартфон :good:

давно хотів саме цю модель - найменша і найлегша... щоб не відчувався в кишені... пофіг, що йому 12 років... зараз таких компактних нема...

думаю поколупатися... додати вайбер... тоді взагалі буде :good:

View: https://m.youtube.com/watch?v=arLvU81iEQs&pp=ygUFU3QxNWk%3D

2. mypucm

на вулиці - нормальний такий дощ...

мабуть перший в цьому році :smokedup:

краще пізно, чим ніколи :smokedup:

на городі ще помідори... і пару соток висадженоі місяць тому зелені :cofee:

шкода, що температура скоро впаде, буде все рости повільніше :not_i:

3. mypucm

пару днів катався на сіялці у полі... ячмень сіяли... якраз встигли до дощу...

сіялка весь час забивалася... треба було прочищати... порахував... за день зробив більше 700 присідань :dance4:а ще мішків з ячменем кілька тонн натягався... ото зарядка :dance4:
    ............
    наче поля закінчися в цьому році...
    тепер треба терміново рятувати виноград від бджіл та птахів :girl_witch:

4. mypucm

5. mypucm

чутно - ціла купа шахедів летить на північний захід :facepalm:

6. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Два дні тому проїжджала через Стрий - згадала Василя, він же з цього міста?
    Як він поживає, чи здоровий?
    Сьогодні ходили по горах, почалась золота осінь. В Харкові ще було досить тепло на тому тижні, досі не було приморозків.. В Львівському Ботсаді навіть рози ще цвітуть.
    Але це вже через пару днів закінчиться(
    І без того нас теплом побалувала погода в цьому році...

• Інформативно Інформативно x 1
  7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Після дощів виорали город. Ціле літо дощів майже не було. Урожай моркви і буряків у мене помістився в одне відро.
    Тому купив на базарі і моркву, і буряки на зиму.
    Після оранки брили - як антрацит блищать. Доводиться довбати сапою. Але довбати треба, бо час садити озимі цибулю і часник.
    Трохи порозбивав, розрівняв. Ділянка для цибулі і часнику наче щебенем усипана. Якось там понапорював рядочки...
    А цибульку-тикавку я тепер не тикаю, не рачкую по землі.
    У Ютьюбі якась жінка показувала, як вона садить на зиму часник. Бере трубу такого діаметра, щоб зубець легко пролітав, і відправляє по тій трубі зубчик, не нагинаючись. Щоправда, зубчики падають як попало, але все одно вони проростуть і знайдуть дорогу на поверхню.
    Я минулої осені так садив - сподобалось. Беру "люмінюву" трубу від пилососа і з її допомогою рівномірно розподіляю в рядку тикавку..

@Silver bullet, радий Вас бачити, бо від тих трьох М уже всі розбіглися.

• ... ... x 1
  8. medwedo berlogsoni

9. Silver bullet

Ми з чоловіком у Карпатах.
    Поїхали з Харкова на місяць. Дуже небезпечно, та і опалення нема..
    На дачі трохи краще, але цибулю ще було рано садити, виноград закопувати теж...Ремонтантну малину та ожину треба підрізати до землі як опаде листя.А працювати можна і звідси.

На гори піднімались і пішки, і на підйомнику, і на найманому джипі. Не можу сказати, щоб мені останнє сподобалось)То глибокі провалля по обочинах, то більш як під 45 градусів підйом. Мені на літаках менш моторошно було)
    Так що - ніколи знов)
    А от грибів зараз -опеньок особливо - в Карпатах багато. Зі Львова їздили у Юрюховичи по опеньки, так їх там стільки, що вийти з лісу не дають) На дачі через міни в ліс не підеш ( Так що ми відвели душу.
    На форелевій фермі теж відвели душу. Особисто з мене рибак ніякий, я ніколи вудку в руках не тримала, мабуть і чоловік так само, але таки наловили на хробачків, які нам нанизували на гачок - у невеликому озерці)) Потім їх нам насмажили і дві закоптили).
    Трохи я відтаяла душею тут, можу сказати.

І все ж таки не дає спокою думка: невже Америка разом з Європою слабші за ту рашу? Навіщо так розтягувати це жахіття мало не в центрі Європи?

• Подобається Подобається x 1
  10. Silver bullet

Щодо тих трьох мудаків, так один бачу майже зійшов з дистанції, мабуть, від такої "виснажливої" праці кіндрат хватив)..Майорів теж вхопить, не сумніваюсь.
    Злість, та ще така безвихідна, в безнадійній для нього ситуації, з'їсть майорів швидше туберкульозу. Та й хрін з ними.

• Смішно Смішно x 1
  11. Silver bullet

Та я вже посаджу як завжди. Руками садиш рівненько, трохи втоплюєш сіянку. вона не так швидко вилазе як раптом потеплішає серед зими..

12. medwedo berlogsoni

А рядки глибше напорювати сапкою, тоді не вилізе відразу.
    Я цього року напорював глибокі канавки, тому що минулого року (вік живи - вік учись і дурнем помреш) рядки були неглибокі, тому цибуля вся була по-під верх, майже землі не трималася. А цього літа - посуха, тому швидко посохла.
    А цієї осені вирішив не лінуватися і напорювати глибокі рядки.
    На часникові думаю зробити "бізнес". Цього літа заготовачі закуповували часник по 50 гривень. Двадцять кілограмів здати - от і тисяча буде.
    А з помідорами цього року вийшла промашка - помідори почали достигати пізно, бо не було дощів, а тоді пішли, помідори почали інтенсивно цвісти, але поїзд уже пішов. Слід було підготовлювати город під оранку, тому, думаю, відер десять зелених помідорів вимушено виніс на купу в садок. А з першого урожаю засолив лише сім трьохлітрових банок та всього лише літрів тридцять соку. Торік було сімдесят.
    Огірків не було, посохли.

13. mypucm

бачив таке...

колись проїхав велосипедом 90 км з Ужгорода до словацького Кошице...

там якісь гори по трасі... вверх котиш велосипед, бо важко їхати... і вниз котиш, бо страшно злетіти з траси...

14. mypucm

• Подобається Подобається x 1
  15. mypucm

прийшов перший заморозок... вода замерзла:facepalm::shout:

зберу мабуть останні томати :)

16. mypucm

17. mypucm

18. mypucm