купив сьогодні такий антикварний смартфон давно хотів саме цю модель - найменша і найлегша... щоб не відчувався в кишені... пофіг, що йому 12 років... зараз таких компактних нема... думаю поколупатися... додати вайбер... тоді взагалі буде View: https://m.youtube.com/watch?v=arLvU81iEQs&pp=ygUFU3QxNWk%3D
на вулиці - нормальний такий дощ... мабуть перший в цьому році краще пізно, чим ніколи на городі ще помідори... і пару соток висадженоі місяць тому зелені шкода, що температура скоро впаде, буде все рости повільніше
пару днів катався на сіялці у полі... ячмень сіяли... якраз встигли до дощу... сіялка весь час забивалася... треба було прочищати... порахував... за день зробив більше 700 присідань а ще мішків з ячменем кілька тонн натягався... ото зарядка ............ наче поля закінчися в цьому році... тепер треба терміново рятувати виноград від бджіл та птахів
Два дні тому проїжджала через Стрий - згадала Василя, він же з цього міста? Як він поживає, чи здоровий? Сьогодні ходили по горах, почалась золота осінь. В Харкові ще було досить тепло на тому тижні, досі не було приморозків.. В Львівському Ботсаді навіть рози ще цвітуть. Але це вже через пару днів закінчиться( І без того нас теплом побалувала погода в цьому році...
Після дощів виорали город. Ціле літо дощів майже не було. Урожай моркви і буряків у мене помістився в одне відро. Тому купив на базарі і моркву, і буряки на зиму. Після оранки брили - як антрацит блищать. Доводиться довбати сапою. Але довбати треба, бо час садити озимі цибулю і часник. Трохи порозбивав, розрівняв. Ділянка для цибулі і часнику наче щебенем усипана. Якось там понапорював рядочки... А цибульку-тикавку я тепер не тикаю, не рачкую по землі. У Ютьюбі якась жінка показувала, як вона садить на зиму часник. Бере трубу такого діаметра, щоб зубець легко пролітав, і відправляє по тій трубі зубчик, не нагинаючись. Щоправда, зубчики падають як попало, але все одно вони проростуть і знайдуть дорогу на поверхню. Я минулої осені так садив - сподобалось. Беру "люмінюву" трубу від пилососа і з її допомогою рівномірно розподіляю в рядку тикавку.. @Silver bullet, радий Вас бачити, бо від тих трьох М уже всі розбіглися.
Випадково наштовхнувся на масу радянських популярних пісень на китайській мові. От одна із пісень нашої юності. View: https://youtu.be/A0EjPYfcQ9Y?list=PLB-YNmfCIkULDHlQIDNK-bzvdhYJEJkBQ
Ми з чоловіком у Карпатах. Поїхали з Харкова на місяць. Дуже небезпечно, та і опалення нема.. На дачі трохи краще, але цибулю ще було рано садити, виноград закопувати теж...Ремонтантну малину та ожину треба підрізати до землі як опаде листя.А працювати можна і звідси. На гори піднімались і пішки, і на підйомнику, і на найманому джипі. Не можу сказати, щоб мені останнє сподобалось)То глибокі провалля по обочинах, то більш як під 45 градусів підйом. Мені на літаках менш моторошно було) Так що - ніколи знов) А от грибів зараз -опеньок особливо - в Карпатах багато. Зі Львова їздили у Юрюховичи по опеньки, так їх там стільки, що вийти з лісу не дають) На дачі через міни в ліс не підеш ( Так що ми відвели душу. На форелевій фермі теж відвели душу. Особисто з мене рибак ніякий, я ніколи вудку в руках не тримала, мабуть і чоловік так само, але таки наловили на хробачків, які нам нанизували на гачок - у невеликому озерці)) Потім їх нам насмажили і дві закоптили). Трохи я відтаяла душею тут, можу сказати. І все ж таки не дає спокою думка: невже Америка разом з Європою слабші за ту рашу? Навіщо так розтягувати це жахіття мало не в центрі Європи?
Щодо тих трьох мудаків, так один бачу майже зійшов з дистанції, мабуть, від такої "виснажливої" праці кіндрат хватив)..Майорів теж вхопить, не сумніваюсь. Злість, та ще така безвихідна, в безнадійній для нього ситуації, з'їсть майорів швидше туберкульозу. Та й хрін з ними.
Та я вже посаджу як завжди. Руками садиш рівненько, трохи втоплюєш сіянку. вона не так швидко вилазе як раптом потеплішає серед зими..
А рядки глибше напорювати сапкою, тоді не вилізе відразу. Я цього року напорював глибокі канавки, тому що минулого року (вік живи - вік учись і дурнем помреш) рядки були неглибокі, тому цибуля вся була по-під верх, майже землі не трималася. А цього літа - посуха, тому швидко посохла. А цієї осені вирішив не лінуватися і напорювати глибокі рядки. На часникові думаю зробити "бізнес". Цього літа заготовачі закуповували часник по 50 гривень. Двадцять кілограмів здати - от і тисяча буде. А з помідорами цього року вийшла промашка - помідори почали достигати пізно, бо не було дощів, а тоді пішли, помідори почали інтенсивно цвісти, але поїзд уже пішов. Слід було підготовлювати город під оранку, тому, думаю, відер десять зелених помідорів вимушено виніс на купу в садок. А з першого урожаю засолив лише сім трьохлітрових банок та всього лише літрів тридцять соку. Торік було сімдесят. Огірків не було, посохли.
бачив таке... колись проїхав велосипедом 90 км з Ужгорода до словацького Кошице... там якісь гори по трасі... вверх котиш велосипед, бо важко їхати... і вниз котиш, бо страшно злетіти з траси...