І шо? У Вовчанск не треба дороги, хай б'ються машини, автобуси? Один військовий мені казав, що там машини зараз літають 200км\год, бо якщо зупинитись - можуть влучити...А вам цьому фак Бо якщо і тут говносрач розведете, то вже говнюк будете повноцінний.
Порохоботи з доброзичливістю та розумом погано корелюються. Як порохобот - то завжди підлота. Чи може вони так проти Пороха працюють?
Ніфіга не поняв. Те, що робить влада - просто супер! А якщо Мих це озвучить - то вже і парахаботи і ігнор. Я ж подаю ввм ваш харч. Чому вам не радісно?
Ніфіга не поняв, Мих, скажу понятніше: йди з цієї теми н*й. Поки не засмітив її політичним гівном остаточно.
Ще доброзичлива новина: https://www.pravda.com.ua/news/2024/05/19/7456532/ З понеділка не буде світла. Готуйтеся до нових тарифів!
А. так ти у Львові дома, нікчемний патріот, що носить на форум дурні картинки ворога, сіє зневіру та розкидує як погана сорока брехливі чи маніпулятивні новини, придаючи їм зрадницьку суть - які тільки на користь ворогу ?? Ото патріот, гірше Скабєєвої... І ворогів не треба з такими патріотами у самому Львові.. Правда, хто зна відкіля ти, я ж не знаю достеменно. Може ти ще адмініш тутечки? Це б прояснило картину. Радуйся, свиното. Порадуйся хоч цьому... Харків запитується енергетично з інших міст, та нічого, все образується, він вистоїть. В Харків повертаються люди, все працює.. Оце і є доброзичлива новина, нікчемний патріот. Мабуть, таки треба кинути цей гнилий форум - нащо підтримувати таке? Гнездо зрадойобства та колаборантства, яке невтручанням підтримує адмін, а може і співучасником є..хто його зна. Менше ходитимуть гості дивитись на цю повсякденну колаборантську ганьбу. Якщо на ЛФ таке - то що в Україні взагалі? Кац предлагает сдаться..
зайшов в хату поснідати... поки не спека, стільки роботи вже сьогодні зробив... як би ще ютуб додати в ігнор?
А чого це враз? Зеленський сказав, що Харківщина - зразок для всіх в питанні захисних споруд. Вже так не брешіть, не підставляйте нелегітимного.
Психологи розповіли, як підтримати близьких, якщо вони перебувають на прифронтових територіях https://vechirniy.kyiv.ua/news/98615/
прильот через ракетний обстріл троє людей загинуло та шість постраждали. Зокрема, серед постраждалих – 17-річні дівчина та хлопець.
ChatGPT 3.5 Я слухай, а ти можеш вирішувати оптимізаційні задачі? (наприклад, скласти рецепт суміші — комбікорму для курей-несучок із наявних компонентів? ) ChatGPT Так, я можу допомогти з оптимізаційними задачами, такими як складання рецепту комбікорму для курей-несучок з наявних компонентів. Що у вас є за наявні компоненти і які вимоги до складу комбікорму? Я пшениця Макуха соняшника Мука рибна Сіль Премікс Призначення комбікорму — для курей-несучок ChatGPT Добре, для складання комбікорму для курей-несучок із цих компонентів нам знадобиться баланс між білками, жирами, вуглеводами та вітамінами. Ось можливий рецепт: Пшениця: 60% Макуха соняшника: 20% Мука рибна: 10% Сіль: 1% Премікс: 9% Такий склад забезпечить необхідні поживні речовини для здорового росту та яйцекладки у курей-несучок. Я А без преміксу? ChatGPT Без преміксу склад комбікорму буде трохи інший. Ось варіант без преміксу: Пшениця: 65% Макуха соняшника: 20% Мука рибна: 10% Сіль: 1% Вода: 4% У цьому випадку вода може використовуватися для забезпечення необхідної вологості комбікорму та покращення його формування. Я Вартість такого комбікорму у гривнях ChatGPT Вартість комбікорму може значно варіюватися в залежності від регіону, цін на компоненти та виробника. Якщо у вас є інформація про ціни на кожен компонент, я можу допомогти розрахувати загальну вартість. Я Україна ChatGPT Окей, давайте розрахуємо. Якщо ви надасте ціни на кожен компонент, я можу підрахувати загальну вартість комбікорму. Я Пшениця — 6 грн. Макуха — 15 грн. Мука рибна — 50 грн. Сіль — 10 грн. Ціни за кілограм ChatGPT Дякую за інформацію. Розрахуємо вартість кожного компонента у складі комбікорму: Пшениця: 6 грн/кг * 0.65 кг = 3.9 грн Макуха соняшника: 15 грн/кг * 0.20 кг = 3 грн Мука рибна: 50 грн/кг * 0.10 кг = 5 грн Сіль: 10 грн/кг * 0.01 кг = 0.1 грн Загальна вартість складу комбікорму складає 3.9 + 3 + 5 + 0.1 = 11 грн за кілограм. .................. Коментар: Звісно, це не професійний підрахунок, але досить вдалий... і за кілька секунд... А спробуйте оптимізаційну задачу вручну вирішити
Прикол... В мене великий сарай... там бігає усяка живність - кози, кури, пару кролів... Поступово накопичилося півметри підстилки... фактично перегній... У квітні курки майже не неслися, бо одну пшеницю сипав... Але ось почав ту підстилку поступово розкопувати, викидати на город... А там усякі жучки, дощові хробаки... Курки там почали гребтися... і нестися, як скажені... до 100% ... тобто кожного дня...
а я думав - де наші... хоча б 400 мм опадів на рік? а їх немає ось чому: Давно было известно, что дожди обходят стороной города, потому что камень сильно разогревается на солнце и создаёт восходящий поток горячего воздуха, разгоняющего облака, поднимая их на большие высоты и создавая холодно ледяные грозовые облака до 18 км в высоту. Поэтому дожди идут над морем, рекой и т.п. более холодными местами.
дядьку, так це також означає, що від не вкритого чорного грунту... який влітку нагрівається до 70 градусів... піднімається гаряче повітря і... розганяє дощові хмари